zdraveite imam sledniat problem.onzi den v dujdat kolata izvednuj vze da vdiga mnogo visoki oboroti sled kato ia izgasih neiska6e da zapali.otvorih kapaka i edin priatel razmurda dvata bu6ona koito se namirat do spira4nata pompa.posle kolata zapali no zapo4na da durji adski visoki oboroti 4-5000,kogato vklu4a bna skorost padat do 1800-2000.po vreme na dvijeniekolata podurja 1800-2000 0borota kato sama se forsira.moje li nikoi da mi dade savet i da mi kaje kakuv e tozi blok do spira4nata pompa za6toto mai toi pravi problema.kak se kazva otkade moga da si go kupia i kolko struva?Колега добре дошъл във форума и следващия път не забравяй да пишеш на КИРИЛИЦА. Fire 999
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Проблем с punto 1.2sx 75 к.с
Collapse
X
-
Re: Проблем с punto 1.2sx 75 к.с
6a6 написа:zdraveite imam sledniat problem.onzi den v dujdat kolata izvednuj vze da vdiga mnogo visoki oboroti sled kato ia izgasih neiska6e da zapali.otvorih kapaka i edin priatel razmurda dvata bu6ona koito se namirat do spira4nata pompa.posle kolata zapali no zapo4na da durji adski visoki oboroti 4-5000,kogato vklu4a bna skorost padat do 1800-2000.po vreme na dvijeniekolata podurja 1800-2000 0borota kato sama se forsira.moje li nikoi da mi dade savet i da mi kaje kakuv e tozi blok do spira4nata pompa za6toto mai toi pravi problema.kak se kazva otkade moga da si go kupia i kolko struva?Колега добре дошъл във форума и следващия път не забравяй да пишеш на КИРИЛИЦА. Fire 999
Реклама
Collapse
Коментар