Здравейте,Имам кабел който е работещ имам и преходник 16 към 3 пин. Към мотора се вързвам, но към възглавницата не могаПо данни излиза,че не ми е нужен преходник за възглавницата (имам предвид преходник 16 пин към 16 пин с кръстосани връзки), данните на колата са:Брава 1,6 99г.Magneti Marelli IAW 49F Injection (1.6) |INFO|DTC|PRM|ACT|ADJ| KLELMOBDKey 3-PinABS Teves MK20/MK70 |INFO|DTC|PRM|ACT| KLOBDKey 3-PinBREED MY97 Airbag (2F) |INFO|DTC|PRM| KLOBDKey 3-PinBREED MY97 Airbag (2F-2L) |INFO|DTC|PRM| KLOBDKey 3-PinBREED MY97 Airbag (2F-2L-S) |INFO|DTC|PRM| KLOBDKey 3-PinBREED MY97 Airbag (2F-S) |INFO|DTC|PRM| KLOBDKey 3-PinМоля ако може някой да помогне. Кабела го закачам на същия куплунг където закачам и за диагностиката на мотора.проблема е в това, че просто не се свързвам към компа на Airbag. Кабелът ми е VAG-COM.Предварително благодаря !
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Чистене на грешка AIRBAG-проблем с ФЕС
Collapse
X
-
Закачих кабела към конектор който е с 3 извода и с 3 кабела с цветове черен, зеле и бяло-кафяв. Не светна лампичката на ВАГ-КОМ кабела, подадох напрежение от запалката, но пак не успях да се вържа. Мъчих се и без да има напрежение и пак нищо. Въпросния куплунг е закачен към една черна пластмаса в ляво под жабката и е с черно капаче. Настройките ми са същите като при закачане към бензиновото еку.Не видях друг 3 пинов куплунг.Къде греша? Моля за помощ!Предварително благодаря !Play Golf ,but not drive golf!!!
Brava 1,6 16V 99' с ФОБОС
C4 1,4 16V 2007- Stag 300 Premium
Коментар
-
Alex_RT написа:Закачих кабела към конектор който е с 3 извода и с 3 кабела с цветове черен, зеле и бяло-кафяв. Не светна лампичката на ВАГ-КОМ кабела, подадох напрежение от запалката, но пак не успях да се вържа. Мъчих се и без да има напрежение и пак нищо. Въпросния куплунг е закачен към една черна пластмаса в ляво под жабката и е с черно капаче. Настройките ми са същите като при закачане към бензиновото еку.Не видях друг 3 пинов куплунг.Къде греша? Моля за помощ!Предварително благодаря !Фиат марея уикенд 1.9ТД100
"Доброто винаги побеждава злото.Така че, който победи,той е добрият!"
Бат Бойко победи...но се оказа,че не е добрият!!
Коментар
-
Със сигурност ли куплунзите са 2 ? Аз не видях друг такъв, може да не съм гледал както трябва. Моля да пишат кора, които са на 100% сигурни.Както казах куплунгът ,към който закачих кабела и нищо не стана е в ляво може би на 20 см от централната конзола на една черна издута пластмаса (предполагам въздуховод.) Към него е закрепена черна капачка. Самия куплунг към който закачах НЕ Е ЗАД ЖАБКАТА а по скоро в ляво под нея!Благодаря !Play Golf ,but not drive golf!!!
Коментар
-
Проблема е решен! Куплунга за възглавниците е с жълта обвивка и накрая има поне при мен нещо като светло зелен етикет. Не е нужно да се сваля жабката, за да се стигне до него. Куплунгът е закачен на корпуса на жабката от вътрешна страна, стига се до него като се легне под жабката и в лявата част трябва да се пъхне ръката доста навътре, след това да се откопчее куплунга от капачето,което е на корпуса на жабката и готово. Аз ползвах фенерче, за да се ориентирам. След закачане на кабела взех захранване от запалката.Благодаря на всички !Play Golf ,but not drive golf!!!
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар