Здравейте ще съм много благодарен ако някои ми даде съвет какво да правя. Имам пунто 1,2 пълна инжекция с климатик След като го взех и от Пловдив до Търново ми хвърли вода смяна на датчик за температурата и сега го карам така Не ми изхвърля вода но вентилатора отваря преди червеното ако съм на фарове в червеното. Забелязах че десния прозорец се отваря бавно и само ако държа копчето след като се затвори започва да се отваря левия и свети лампата за фарове а стрелките на температурата и бензина скачат на горе. Помощ Незнам дори на какъв майстор да отида в Търново
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
проблем с елпрозорец и стрелки за температура и бензин
Collapse
X
-
Re: проблем с елпрозорец и стрелки за температура и бензин
petko_dimow написа:Здравейте ще съм много благодарен ако някои ми даде съвет какво да правя. Имам пунто 1,2 пълна инжекция с климатик След като го взех и от Пловдив до Търново ми хвърли вода смяна на датчик за температурата и сега го карам така Не ми изхвърля вода но вентилатора отваря преди червеното ако съм на фарове в червеното. Забелязах че десния прозорец се отваря бавно и само ако държа копчето след като се затвори започва да се отваря левия и свети лампата за фарове а стрелките на температурата и бензина скачат на горе. Помощ Незнам дори на какъв майстор да отида в ТърновоEx. Grande Punto Driver
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар