todorshalev написа:
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Оригинален субуфер на Punto II не тръгва-решено!
Collapse
X
-
Fiat Idea 05" 1.9 JTDm
Lancia Ypsilon 06" 1.4 16v Momo design
Ventura garage
-
Мда що годе го знам напълно си ме разбрал би трябвало при това свързване да работиако не си с оригинално радио ами с някакво друго и то има чинчове (изходи за усилвател) те съветвам на тях да си вържеш буферчето (аз бях така)за буксата да хубаво е да я има и нея ако не ми пиши имам нещо в предвитПС: схемичка ще ти дам утре че сега пиша от телефона (работя)ако не се справиш просто ела на някоя среща на форума и ще помогнаШофирай разумно, на пътя не си сам.
Fiat Stilo Dynamic 1.6 16V 103hp Grigio Sassi
Mercedes-Benz ACTROS 4141 - The big BOSS :D
Forever in my heart: Fiat Punto II ELX 1.2i 60к ; MAN TGA 33.360 Blue Bird
Коментар
-
todorshalev написа:Мда що годе го знам напълно си ме разбрал би трябвало при това свързване да работиако не си с оригинално радио ами с някакво друго и то има чинчове (изходи за усилвател) те съветвам на тях да си вържеш буферчето (аз бях така)за буксата да хубаво е да я има и нея ако не ми пиши имам нещо в предвитПС: схемичка ще ти дам утре че сега пиша от телефона (работя)ако не се справиш просто ела на някоя среща на форума и ще помогнаFiat Idea 05" 1.9 JTDm
Ventura garage
Коментар
-
Mury написа:todorshalev написа:Мда що годе го знам напълно си ме разбрал би трябвало при това свързване да работиако не си с оригинално радио ами с някакво друго и то има чинчове (изходи за усилвател) те съветвам на тях да си вържеш буферчето (аз бях така)за буксата да хубаво е да я има и нея ако не ми пиши имам нещо в предвитПС: схемичка ще ти дам утре че сега пиша от телефона (работя)ако не се справиш просто ела на някоя среща на форума и ще помогнаШофирай разумно, на пътя не си сам.
Коментар
-
todorshalev написа:Mury написа:todorshalev написа:Мда що годе го знам напълно си ме разбрал би трябвало при това свързване да работиако не си с оригинално радио ами с някакво друго и то има чинчове (изходи за усилвател) те съветвам на тях да си вържеш буферчето (аз бях така)за буксата да хубаво е да я има и нея ако не ми пиши имам нещо в предвитПС: схемичка ще ти дам утре че сега пиша от телефона (работя)ако не се справиш просто ела на някоя среща на форума и ще помогнаFiat Idea 05" 1.9 JTDm
Ventura garage
Коментар
-
Mury написа:За съжаление линка вече не работи,иначе още вчера щях да съм го дръпнал Сега се зарових в менюалите ми в сервиза,и се оказа че имам схемата,пък и за късмет имаме в сервиза клиентско Пунто спортинг с уферче,премерих всичко и ми стана ясно.Учуден съм италианците колко просто са го направили,учудващо за тях.Сега трябва само да отнема на жената Ипсилона и да и го монтирам Огромни благодарности на Тошко за помощта,евалаШофирай разумно, на пътя не си сам.
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар