Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Кой от фабричните касетофони е най-мощен?

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Кой от фабричните касетофони е най-мощен?

Предполагам, че тези 4-три модела са касетофоните на фиат или само аз съм намерил тях? Всички тези модели стават ли на Fiat Bravo 1.8 96та година?Ако случайно стават, може ли да ми кажете кой от тях е най-добър и най-мощен от към W? Аз имам първият, но при мен е нещо преебан. Забива, през предаватела все едно съм на пищялки, нямам никакъв бас, не знам какво е, но е грозна картинка. Не искам СД, грозно ми е.1.1. Постовете трябва да са в съответните теми и раздели. Потребителите трябва да прочетат описанието на темата или раздела, преди да постват.
    Fiat Bravo 1.8 16V 96'

Втория е най-мощен в едно с четвъртия, който е СД.

Коментар

Демек казваш, че 4-тият дето е СД е най-мощният от горните 3? Има ли вероятност да пастне на моят fiat от 96-та година? Да му работи СД и всичко? Колко W му дават, че захранва, ала бала? Мога ли да го намеря някъде?
      Fiat Bravo 1.8 16V 96'

Коментар

цък...
        Fiat Brava 1,2 16V SX и колело

Коментар

AD 182 H4 (2000-2001) Това е този със сд-то? Демек, какво? Няма да може да стане на моят фиат браво 96 година? Или ще стане, а просто ми показваш какви ватове захранва?Само това чакам, отговор дали ще стане на моето браво 96-та година и започвам да търся това СД.
          Fiat Bravo 1.8 16V 96'

Коментар

Та за ставане ще стане (най-много да нямаш окабеляване за задни колони...) но... нали не очакваш да чете mp3 ? Аз лично дори не очаквам да чете без проблеми и съвсем нормални, "матрични", аудио дискове. Все пак е на повече от 10 години, няма как оптиката да се държи още.
            Fiat Brava 1,2 16V SX и колело

Коментар

А и успех със намирането на такова "СД " ще го намериш ,но доста скъпо мисля.. за тези пари ще си вземеш много по яко ! Колега и аз не исках да го махам радиото но се принуждаваш :D отначало беше некво гадно ама се свиква
              Fiat Marea 2001 1.9 110+ powered by Emzo.
              Ex.Bravo 1997 1.8 GT

Коментар

nicko К’вот имаш предвид, че няма да има къде да се бутнат и кабелите за задните колони да ги захрани? нали е 4x15, така пише и за моето 4x15. И защо да не чете дискове? Аз говоря за тези аудио дисковете с по 18 песни. Колко па пари да е това СД? Не повече от 60лева да е тоя боклук. ЦъкГлей го тоя от youtube на Fiat Bravo си слуша дискове, ама не знам защо така стърчи при него напред.
                Fiat Bravo 1.8 16V 96'

Коментар

CD-то се среща доста рядко и затова му искат доста пари, над 60лв тоя боклук. Аз ползвам втория касетоофон (AD182H2) със AUX - задоволява ме от всякъде и като качество на звук и като функции. CD-та не записвам от години, съответно и в колата не ми трябва CD устройство - връзвам си телефона към AUX-а и си слушам.
                  1990 TEMPRA SX 1.4 Carb

Коментар

Да, ще пасне. Аз имам модел 2 и модел 4. Модел 2 е по-красив и свири една идея по-приятно от модел 4, който вече е със СД. За справка моето поне чете СД-та без проблем, но не чете мр3-ки.

Коментар

Airfan, казваш, че 2-рият модел свири по-качествено от този, който е със СД? Демек и ти си го направил така с ГСМ-а да си пускаш песнички? Този със СД-то, когато си го пробвал, не свири ли добре с дискове или въобще на трансмитер или радио?
                      Fiat Bravo 1.8 16V 96'

Коментар

qnkov написа:
                        Airfan, казваш, че 2-рият модел свири по-качествено от този, който е със СД? Демек и ти си го направил така с ГСМ-а да си пускаш песнички? Този със СД-то, когато си го пробвал, не свири ли добре с дискове или въобще на трансмитер или радио?
                        Ще се опитам да обясня по-добре. Притежавам модел 2 и модел 4 в реда, който си ги показал в първия пост. Оригинално колата ми дойде с модел 2, след няколко години си намерих от модел 4 и ги замених. В момента съм с модел 4 и резултата е следния - на радио модел 4 свири малко по-слабо и съвсем леко му се губят високите сравнено с модел 2. На СД свири перфектно и на чейнджър също свири перфектно. На чейнджър модел 2 и модел 4 по-скоро нямат разлика или аз не откривам такава. Имам и чейнджър...Трансмитер не ползвам, нито съм преправял да може да плейва музика от мобилния - напълно стокови са и двата ми уреда. СД-то чете само аудио дискове, така също и чейнджъра чете само аудио дискове.Ако имаш други въпроси - насреща съм.

Коментар

Да започнем със следният ми въпрос. Това чейнджъра някакво допълнително устройство ли е с флашка, което буташ отзад на касетофона и си го изваждаш някъде навън? Подобно на трансмитер, но е перфектно качество на звука? Ако е така, к’ви пари е тоя ченйнджър, както виждам и моят касетофон (първият от снимките) може да бъде с такова нещо.
                          Fiat Bravo 1.8 16V 96'

Коментар

Чейнджъра е устройство в което слагаш няколко диска едновременно, с цел да не си играеш да ги сменяш, а то ги сменя автоматично, и се връзва към радиото, нещо като трансмитер, само че с кабел и работи с дискове. Ето за пример http://t2.gstatic.com/images?q=tbn:A...XcjUkeQjofPvnA
                            Fiat Bravo 1.9 TD100

Коментар

Ох, не ме кефи това. Накратко, казваш, че и 2 и 4 са еднакви като функция и качество, но с единствената разлика, че 4 е по-грозен и с диск? 1 и 3 ги изключвам казваш, че са лош вариант? Аз имам 1, тъй че не съм доволен от него въобще. Знам ли. 1 път радиото ми е хубаво, друг път има ручене. Някакви такива.
                              Fiat Bravo 1.8 16V 96'

Коментар

Working...
                              X