Здравейте и честита нова година.Проблема е,че когато стартирам ксенона ми се нулира дневният километраж и с него се връща и общият .Ходих в сервиз,пуснаха ми отделна инсталация на ксенона към акумулатора с релета и бушони,но ефекта беше за кратко и сега един път се нулира,един път не.В сервиза казаха,че проблема според тях е в самото табло с уредите.Моля ви някой ,ако има идея какъв е проблема да каже,защото така не става да я оставя.Благодаря предварително.Колата е Фиат Мареа 1,6 1998г.
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Проблем с ксенон
Collapse
X
-
lithrone
tomsan написа:Ibiza написа:Колеги препоръчайте някой читав ксенон да не е от 30 лева де... :D H1 става дума )
Коментар
-
Не си. Тия прехвалени SLIM - такива смущения хвърлят, че се плаша. Моя още не са го нулирали, но за сметка на това като слушам радио и включа късите - все едно влизам в тунел, така се смущава радиото. С не-СЛИМ-а нямам този проблем. Некак си не ми е удобно да напиша от кой точно го купих тоя слим, уж много добър, от по-скъпите... абе я сиктир!
Коментар
-
ogi28b написа:Не си. Тия прехвалени SLIM - такива смущения хвърлят, че се плаша. Моя още не са го нулирали, но за сметка на това като слушам радио и включа късите - все едно влизам в тунел, така се смущава радиото. С не-СЛИМ-а нямам този проблем. Некак си не ми е удобно да напиша от кой точно го купих тоя слим, уж много добър, от по-скъпите... абе я сиктир!A20DTH ЖТД ама не баш
1NZ−FXE ; 182A8.000 Брава
Х... 330XD, Мултипла, Мареа, Либра, Пунто; 166; Брава; 146; Тема; 145; Типо; Панда
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар