Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Тонколони/адаптери за Стило

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Тонколони/адаптери за Стило

Колеги, решил съм да сменя фабрични тонколони на Стилото. Някой да знае изобщо къде се продават адаптори/преходници и т.н.? Колкото и да търся не мога да отркия в България, а пък не ми се плащат 15-20 евро за доставка от ебей..... Ако някой колега е извършил тази процедура със подмяната на фабричните със aftermarket колони нека сподели

същото ме интересува и за браво предните говорители са ми 5х7, гледам по форумите слагат и 17см отпред с някакви фланци, откъде се намират тези фланци и на каква цена?

Коментар

http://tpetrov.com/search.php?prod=%...+BRAVAтова ще ти свърши работа - аз съм с такива и едни 5" говорители - всичко си заспа
      vasilaki87
      FIAT BRAVA - 1.6 16V - 103HP - 11.1995 г.

Коментар

))Сваляте ори колонките и изрязвате мембраната им - ето ви перфектни преходници Пускал съм снимки как става, но нямам нервите да търся темата с търсачката
        F9Q750 @ 151hp/332.2Nm

Коментар

emzo написа:
          ))Сваляте ори колонките и изрязвате мембраната им - ето ви перфектни преходници Пускал съм снимки как става, но нямам нервите да търся темата с търсачката
          това разбрах, че е най-удачно и аз вместо да отварям нова тема искам да попитам как стоят нещата със говорителите.....може ли да се сложи мидбас без да се слагат усилватели и тем подобни? примерно предните да са нормални коаксиални и задните мидбас?ПС: депване също ще направя по инструкциите от форума

Коментар

е те са точно обратно, предните са мидбаси, задните са коаксиалки.Ако ти се дават пари - DLS R6 мидбаси пасват идеално и свирят отлично с ори радиото
            F9Q750 @ 151hp/332.2Nm

Коментар

идеята ми е, че все пак става без да дърпам допълнително кабели или да слагам усилватели и т.н. нали?инвалид съм в това отношение за това питам ps: не съм с оригиналното радио а съм със едно Сони

Коментар

emzo написа:
                Ако ти се дават пари - DLS R6 мидбаси пасват идеално и свирят отлично с ори радиото
                лелее какво направи ти? :D мисля да си взема http://prodavalnik.com/mid-basi-6-5-...-6al-i15061643 които са евтинки, а не на цената на половин кола

Коментар

emzo написа:
                  Търсих въпросната тема,но никъде не я намирам.Искам да си сложа 13см говорители на пунтото.Ако някой може да помогне с намирането на темата,ще е супер.

Коментар

Защото е за Стило, не за Пунто.На Пунто не знам , какво е положението.
                    F9Q750 @ 151hp/332.2Nm

Коментар

Както е казал емзо, режиш слагаш и си готов :D и аз така ги направих.

Коментар

Working...
                      X