Само диагностика за изтриване на грешката....
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Осветлението на таблото намалява
Collapse
X
-
Колеги пак ударих на камък. Как трябва да изглежда маркировката на пластмасата за бушона на таблото? С какъв символ е означен? Не го виждам при бушоните, да не да е на отделно място? Централната конзола със сменени крушки пак не свети!Едит: Гнездата в които са крушките имат направени като стрелкички сочещи в дадена посока. Има ли значение как ще ги сложа, накъде ще сочат или не? Също така лекото жужене от едната страна на километража продължава.Едит 2: Имаше бушон Services, който би трябвало да е за това, но е здрав. Сложих друг, работата е същата. Само че преди не ми светеше 1-ния габарит отпред. Сега нито един габарит отпред не свети, нито 1ния заден. В момента като пусна само габаритите свети единия заден.Fiat Palio Weekend 1.2 (73HP) 11.1999
Коментар
-
Проблема е решен! Оказа се, че като съм карал с един изгорял габарит се е получил необясним за мен проблем, който е довел до изгарянето на някои от крушките на таблото. Когато съм ги сменял онзи ден не знам какво съм направил, но съм изгорил и другия габарит, говорим за предните до сега. Изгорял е и един от бушоните. След смяна на двата габарита и бушона всичко се оправи. Към колегата, който каза, че Палио-то нямало индикатор/лампа за късите: Има колега... има. Сега единствено километража имам чувството, че малко бавно ми зацепва и стрелката леко вибрира до 30-40 км/ч, но това е сигурно защото не съм го закачил хубаво. Вече всичко по таблото и централната конзола свети! Благодаря на колегите включили се в обсъждането и решаването на проблема! Моля за заключване на темата.Fiat Palio Weekend 1.2 (73HP) 11.1999
Коментар
-
Заповядай колега! Малко е лошо качеството, но това са две зелени светлинки сочещи в различни посоки. Размазаната снимка е от Палио.Едит: Аз продължавам да твърдя, че би трябвало да имаш. Трябва да е около този за дългите... Няма ли начин да се пуснат всички индикатори по таблото както при други марки автомобили? Ако осветиш таблото с ярка светлина би трябвало да видиш самата фигурка. Все пак там е по-прозрачно таблото.Fiat Palio Weekend 1.2 (73HP) 11.1999
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар