Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Въпрос за реле

Collapse
X
 
  • Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

    Въпрос за реле

    Здравейте. Искам да попитам релето, което е на ограденото в червено място за какво е? Защото моето на климатика (релето за степените на вентилатора, което е посочено на снимката) се ебава, но не успях да намеря по магазините, за това сложих на негово място релето за което питам? А ебаващото се на това място. На пръв поглед всичко работи - халогени, централно, светлини, колата пали .Колата е браво 1,6 97 г.Извинявам се, че използвам снимката на ogi28b.
    Прикачени файлове

    #2
    Re: Въпрос за реле

    Ако не се лъжа е за ел.стъкла
    Фиат Пунто МК2 2000г

    Коментар


      #3
      Като ги пробвах работеха, освен релето случайно да е зацепило тогава. Ще пробвам и без него.

      Коментар


        #4
        Принципно на Вентилатора колега няма реле а копче с степени и 4 кабела кам копчето и на вентилатора има съпротивлене плочка. Примерно на първа степен се затваря веригата с най голямото съпротивление и перката се върти бавно, на 2ра степен се затваря веригата с по малко съпротивление и перката се варти малко по бързо , на трета пак така , и 4та сепен или последната няма съпортивление и перката се върти най-бързо. Прегледай си копчето и на самия вентилатор тряа да е плочката с съпротивления за степените.
        >>>>>>> Move Bitch Get out of the way!!! Punto is the way !!! <<<<<<Boooooooo>>>>MOVE OVER ->

        Коментар


          #5
          Това си е така. При Браво/а (сигурно и Мареа) с климатик обаче има две релета, посоченото жълто на снимката и по-малкото, черно до него. Жълтото захранва врътката със степените, а черното само първата степен при пуснат климатик. Проблема при мен беше в жълтото.Иначе онова ограденото наистина е за ел. стъклата, просто първия път като съм пробвал релето е било на кеф, сега ги няма никакви.Благодаря и Весела Коледа!

          Коментар


            #6
            Ограденото в червено, е куплунга за релето на централното

            Коментар

            Working...
            X