Здравейте колеги, имам няколко въпроса.Преди 5-6 дни както си карах колата изгасна, от тогава не се е повтаряло гасненето. Днес я закачих на компа и ми излезе грешка p0191. Та въпроса ми е как да разбера това гаснене било ли е моментно или има някакъв проблем, понеже ми предстоят няколко пътувания и не искам да се озовавам по средата на пътя с проблем( вече ми се случи с датчик колянов вал по средата за път към морето ) Четох няколко теми че се почиства РЕГУЛАТОР ИНЖЕКЦИОННА ПОМПА , но не можах да разбера къде се намира?Видях че имам грешка и за изгоряла свещ. Може ли да се вярва на тази грешка?И последно защо не мога да се вържа към Сървиса при диагностика? пише че ми трябва кабел ELM 327. С ваг ком не мога ли да си настроя колко км ми остават до смяна на масло?ELM 327
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Error P0191 Fiat Stilo
Collapse
X
-
проблема ти е в налягането в рейла.(може да е както ниско така и високо)за да не даваш купища пари махни регулатора(този който е на помпата),почисти го и си смени горивния филтър с качествен.не искам да съм лош пророк,но в близко бъдеще ще зачестят проблемите.и накрая ако някъде угаснеш и не можеш да се прибереш,откачаш буксата на датчика който се намира на рейла.колата влиза в авариен режим ,трака малко повече и не върви добре,но пък ще се прибереш.успех
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар