Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

ЗАРЕЖДАНЕ НА АКУМУЛАТОР???

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

I Max и другите производни са китайските копия на това което аз го имам I Charger, не мисля да го пускам на 4-5 А мислих на 2 А..
    Fiat Bravo 99' 1.6 GT
    Fiat Bravo 1.2 16v-Тотализирано
    Fiat Bravo 99' 1.6 SX

Коментар

я и аз да питам тук - сутрин на -5 градуса мултицета показва 12,45 В. това добре ли е или да го дозаредя?
      браво 1,6/90 - 09 г.

Коментар

slonikon написа:
        я и аз да питам тук - сутрин на -5 градуса мултицета показва 12,45 В. това добре ли е или да го дозаредя?
        Напрежението не е единственият показател, който ти гарантира състоянието му но да - тази стойност е ОК.Ако върти нормално не го пипай - не му пречи да си работи
        VoDo написа:
        I Max и другите производни са китайските копия на това което аз го имам I Charger, не мисля да го пускам на 4-5 А мислих на 2 А..
        Дъ сейм шит - ме ми вдъхват доверие за голям ток за продължително време.Иначе 2-3А с управлението, което имат е достатъчно освен, ако не бързаш да го заредиш за по-кратко време.Всъщност аз нямах време да го тествам как зарежда оловни акумулатори това.На моето мернах нещо, което малко ме озадачи - в програмата за Pb accu не видях как да разкарам цикъла за разряд?!?Нещо, което не се прави на такъв тип батерии но при Icharger-a може и да е различно, не знам.
        I'm not totaly useless! I can be used as a bad example...

Коментар

Working...
        X