Здравейте,Обмислям да сложа ксенон на бравата 4300к. Мисля , че крушките са Н1 , ако греша моля да ме поправите.Може ли някой да ми препоръча ксенон на прилична цена и прилично качество . Четох из разни теми че калпавите ксенони нулират километража и правят смущения.
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Ксенон - Моля за препоръка.
Collapse
X
-
Монтажа мисля да го правя с реле и да ползвам АБ като директен източник. Така мисля тя да играе ролята на филтър. Дали ще стане така незнам, нека някой опитен да даде препоръка за ксенон като марка и модел и за монтаж.Play Golf ,but not drive golf!!!
Brava 1,6 16V 99' с ФОБОС
C4 1,4 16V 2007- Stag 300 Premium
Коментар
-
Виж важните теми в раздел Автоелектроника, има тема за това как да си подготвиш колата за ксенон. Така няма нужда да монтираш ново реле. То няма да ти реши проблема с примигването (доказано от колеги във форума, които са го правили), нито ще ти реши проблема с примигването, който при определени комплекти води до това, че като работят късите и включиш дълги, после късите може да не светнат или да светне само единия, или дори да светнат двата - ще примигнат. Не винаги е така, но действай превантивно. Ще облекчиш и ползването на ксенона като присветваш със светлинен клаксон.
Коментар
-
аз съм много доволен от тия:Ксенонови системи за автомобили със стандартни баласти- 12V 35W ЦЕНА Ксенон система за фарове с еднофокусни крушки (H7,H1,H3,HB4,HB3,H11 и др.) 48.85 лв. на http://xenon.bg/xenon_products.htm мигането можеш да го видиш само ако гледаш директно във фаровете, проблеми с електрониката няма. самите те препоръчват тия от 68,85, ама аз не се навих.браво 1,6/90 - 09 г.
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар