Колата е браво 1.8 16в и от време на време ми прави този проблем: както карам и таблото спира да работи подсветката свети, лампата на акомулатора и фаровете... всичко друго не работи... включително и мигачите (аварийните работят). Вече за 3--ти път така става оправя се от самосебеси когато иска... последния път разглобих всичко чистих букси, връзки и т.н. оправи се.. и сега след около месец пак същия проблем..... Някой, някакви идеи вече какво да правя ?Грешен раздел -> ПреместенаМодераторски екип на fiat-bg.org
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Неработещо табло и мигачи
Collapse
X
-
Имам горе долу същия проблем, не знам как се оправя, но ще ти опиша простия начин, по който го разрешавам. Докато си карам спират да ми работят мигачите, включвам аварийните и ги изключвам и всичко заработва отново. Не знам от какво е, но 1-2 пъти ми се е случвало и след като пусна и изключа аварийните всичко се оправя.Fiat Bravo HGT 1997, 147 h.p. - LPG BRC - My first love <3
-
nikolai91 написа:Не можах да ги намеря... трябва ли да разглобявам нещо?
Коментар
-
dani389 написа:Търси общите маси мисля че са зад жабката това са болтове с кабели завити за купето.Кара FIAT BRAVO 1,8/16V GT99. ГИ ФОБОС
(\\\)[___////___](\\\) R.I.P. моя любов.
Алфа 147 1.9 mjtd няква дукати история. Абсолютен саждо-генератор.
Коментар
-
Re: Неработещо табло и мигачи
nikolai91 написа:...всичко друго не работи... включително и мигачите (аварийните работят). ..?
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар