Разглобих таблото за да му сменя осветлението и сега не знам как да му настроя стрелката на температурата.Другото,което ме притеснява е че изгубих една тежест,която беше в стрелката за гориво.Въпреки, че я няма тази тежест стрелката си показва добре но се чудя за какво служи тази тежест.Някой ако ми обясни как се калибрират стрелките ще съм му много благодарен.Грешен раздел -> ПреместенаМодeраторски екип на fiat-bg.org
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Проблем с табло на Fiat brava
Collapse
X
-
Щом си този модел няма какво да настроиваш те стрелките си имат стопурчета за най долно положение и неса с електомоторчета . На този тип табла тънкоста е че стрелката трябва да е на точно положение в смисъл като ги пъхаш в оста трябва да не е много навътре но и не много изпъкнала трябва да намериш точното положение.И погледни да неси изкривил оста че тоя тип стрелки се вадят много трудно.FIAT BRAVA 16.16V.ELX Абе, ако ме блъсне Селянин, важи ли Гражданската отговорност !
Коментар
-
dani389 написа:Щом си този модел няма какво да настроиваш те стрелките си имат стопурчета за най долно положение и неса с електомоторчета . На този тип табла тънкоста е че стрелката трябва да е на точно положение в смисъл като ги пъхаш в оста трябва да не е много навътре но и не много изпъкнала трябва да намериш точното положение.И погледни да неси изкривил оста че тоя тип стрелки се вадят много трудно.
Коментар
-
До сега само на марея табло не съм отварял иначе всички възможни модели които се монтират на Брава/о съм си идрал и твоето не е с електромоторче ,това което си мислиш че е такова е на електромагнитен принцип тези които са с моторчета при контакт срелките застават в режим на готовност това са на по новите Брава/о които са с кръгли уреди и дисплей тяхните табла са Магнети Марели и са голям боклук а твоето е английско но забравих марката.Другата тънкос са болчетата точно на тези неша които мислиш за моторчета те не само придържат ами са и контакни пластини трябва доре да залепват на калая по платката.А това с осветлението мен неме кефи въпреки че съм правил сигурно 50 табла с диоди но моето още не е .FIAT BRAVA 16.16V.ELX Абе, ако ме блъсне Селянин, важи ли Гражданската отговорност !
Коментар
-
dani389 написа:До сега само на марея табло не съм отварял иначе всички възможни модели които се монтират на Брава/о съм си идрал и твоето не е с електромоторче ,това което си мислиш че е такова е на електромагнитен принцип тези които са с моторчета при контакт срелките застават в режим на готовност това са на по новите Брава/о които са с кръгли уреди и дисплей тяхните табла са Магнети Марели и са голям боклук а твоето е английско но забравих марката.Другата тънкос са болчетата точно на тези неша които мислиш за моторчета те не само придържат ами са и контакни пластини трябва доре да залепват на калая по платката.А това с осветлението мен неме кефи въпреки че съм правил сигурно 50 табла с диоди но моето още не е .
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар