Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Ксенони

Collapse
Заключена тема
X
X
 
  • Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

    Ксенони

    Здравейте,Реших да слагам и аз ксенони на Пунтото и за да си изясня нещата моля за вашето съдействие.1. Препоръчайте ми качествени китайски ксенони.2. Ако някой който е слагал на Пунто2 JTD моля да качи снимки за мястото на баластите /че мното си е нагъчкано /3. Препоръчайте някоя свястна фирма в Пловдив за поставяне аз знам само Ксенон център.Всичко това ми трябва да знам какво да искам като отида в сервиза а не после да ме е яд и да започне "дългия " път на рекламациите
    Punto MK2 1.9 JTD

    #2
    Добър вечер , на всички колеги от Форума , да ви питам да ме светнете малко , каква е разликата м/д ;Този тип ксенон И обикновенния ? които в случая се води ’’ color HID xenon , QB 4300K ’’
    STNR

    Коментар


      #3
      Re: Ксенони

      chani написа:
      Здравейте,Реших да слагам и аз ксенони на Пунтото и за да си изясня нещата моля за вашето съдействие.1. Препоръчайте ми качествени китайски ксенони.
      Такова животно няма, качествено и китайско е като от земята до марс. Работата е на каквото попаднеш, или търси нещо което има поне няква малка гаранция била тя и 1 месец.
      Карал-Fiat Bravo 1.4 /1.6 Stilo 1.6
      И сега Мръсен дизел. АР 147 1.9 150
      .

      Коментар


        #4
        Заключвам темата, че нещо стана боза. Гледайте датите, а колегата който повдигна темата - пусни си нова тема и си задай въпроса ясно и точно, че в момента не знам дали някой нещо може да разбере. А и тази е с едно заглавие невероятно... По-добре да замине по течението.

        Коментар

        Working...
        X