Обръщам се към колегите с типо-та, значи интересува ме някой сменял ли е оригиналните елипси в таблото които са 4"х6", като купих колата нямах монтирани говорители там, бяха поставени 10 сантиметрови от някаква компонентна система и сега си закупих говорители Hertz DCX 460 40W номинална мощност, обаче имах малък проблем с монтирането, магнитите отзад идват малко големи и опираха във външната страна на една пластмаса вътре в самия отвор на таблото, наложи се малко изрязване, говорителите паснаха идеално на местата си, свързани са през стъпало за предна линия и наистина съм очуден как свирят, но имам проблем със капаците, пищялките не стърчат нагоре обаче капака опира в говорителите, което ще пречи на работата на самите говорители. Интерсува ме оригиналните говорители на типо дали опират в капаците и как евентуално да ги оправя, махнал съм плата който е под капаците и пак опират
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Говорители за в таблото на Фиат Типо
Collapse
X
-
Аз съм ги сменял мойте отпред.Ако някъде ти опира,изрежи капаците ... Принципно според мен най-доброто решение за предна линия на типо е да се направят колони във вратите и пищялки отпред в таблото.Alfa Romeo 159 SW 2.4 JTDm 200 hp Q-tronic + Alfa Romeo 156 1.9 JTD 1++ hp 2003,Inside Facelift. - Now.
Alfa Romeo 159 SW 1.9 JTDm 150 - The beautiful devil. - еx. // Stilo 1.9 JTD 1++ hp - еx
Вълкът е по-слаб от лъвът и от мечката, но никога не играе в цирка !!!
-
Princo написа:Аз съм ги сменял мойте отпред.Ако някъде ти опира,изрежи капаците ... Принципно според мен най-доброто решение за предна линия на типо е да се направят колони във вратите и пищялки отпред в таблото.Теоритиците си лаят, голфа си върви!
Коментар
-
Решението е просто:Джобове от предни врати на Рено 19 + Демпване на вратите .Alfa Romeo 159 SW 2.4 JTDm 200 hp Q-tronic + Alfa Romeo 156 1.9 JTD 1++ hp 2003,Inside Facelift. - Now.
Alfa Romeo 159 SW 1.9 JTDm 150 - The beautiful devil. - еx. // Stilo 1.9 JTD 1++ hp - еx
Коментар
-
Джобовете на реното май са за 13 сантиметрови говорители и не се знае каква е дължината им. Яви ми се проблем отляво, в дясно говоритела заспа обаче отляво опира във въздуховода за парното и трябва да си играя да ги изнасям нагоре с някакви шайби и да пиля капаците отвътреТеоритиците си лаят, голфа си върви!
Коментар
-
Eдни такива и малко преправяне на джобовете и готово.Alfa Romeo 159 SW 2.4 JTDm 200 hp Q-tronic + Alfa Romeo 156 1.9 JTD 1++ hp 2003,Inside Facelift. - Now.
Коментар
-
Абе това като го забия долу в краката ми едва ли ще го чуя при положение че имам почти 1KW басове в багажника, може И ТЯХ, но в никакъв случай САМО ТЯХ, в таблото са насочени право свещу мен и се чуват чудесно. Не мога да си обясна как отдясно говоритела става, а отляво опира магнита отдолу Има ли вариант да разхлабя болта на таблото и да го повдигна малко нагоре или той е ЕДНО ЦЯЛО със въздуховодите на парното ? Имаш ли информация за товаТеоритиците си лаят, голфа си върви!
Коментар
-
Valiosport написа:Абе това като го забия долу в краката ми едва ли ще го чуя при положение че имам почти 1KW басове в багажника, може И ТЯХ, но в никакъв случай САМО ТЯХ, в таблото са насочени право свещу мен и се чуват чудесно. Не мога да си обясна как отдясно говоритела става, а отляво опира магнита отдолу Има ли вариант да разхлабя болта на таблото и да го повдигна малко нагоре или той е ЕДНО ЦЯЛО със въздуховодите на парното ? Имаш ли информация за товаAlfa Romeo 159 SW 2.4 JTDm 200 hp Q-tronic + Alfa Romeo 156 1.9 JTD 1++ hp 2003,Inside Facelift. - Now.
Коментар
-
Princo написа:Решението е просто:Джобове от предни врати на Рено 19 + Демпване на вратите .Теоритиците си лаят, голфа си върви!
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар