Здравейте, колеги! Тази вечер се опитах да сменя едната от крушките на фара. Забелязах, че старата крушка е била сложена накриво и телчето, което я държи е наобратно. След известни мъки успях да обърна телчето в правилната посока, а после успях да я изкарам крушката и да сложа новата. За съжаление обаче, фарът не светна. Огледах да не съм скъсал някое кабелче, но няма видима причина. Крушката е нова и работи (пробвах я на другия фар). Дали не е дало нещо накъсо, защото се наложи да направя едно каране без крушка във фара и кабелите бяха оставени свободно, имам предвид да не са се допрели един до друг. Каква може да е причината? Благодаря предварително.
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Единият фар спря да свети
Collapse
X
-
Приготви си 10A бушон. Бушоните знаеш къде се намират. Като свалиш капака, на гърба му има отбелязано кой бушон за къде е. Ако не се лъжа на горният ред в ляво, първите два. За всеки фар си има отделен 10А бушон.vasil.georgiev написа:Каква може да е причината?vasil.georgiev написа:Дали не е дало нещо накъсо, защото се наложи да направя едно каране без крушка във фара и кабелите бяха оставени свободно, имам предвид да не са се допрели един до друг.
-
nikolce написа:Приготви си 10A бушон. Бушоните знаеш къде се намират. Като свалиш капака, на гърба му има отбелязано кой бушон за къде е. Ако не се лъжа на горният ред в ляво, първите два. За всеки фар си има отделен 10А бушон.Fiat Brava ELX 1.6 16V 1998 г.
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар