Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Единият фар спря да свети

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Единият фар спря да свети

Здравейте, колеги! Тази вечер се опитах да сменя едната от крушките на фара. Забелязах, че старата крушка е била сложена накриво и телчето, което я държи е наобратно. След известни мъки успях да обърна телчето в правилната посока, а после успях да я изкарам крушката и да сложа новата. За съжаление обаче, фарът не светна. Огледах да не съм скъсал някое кабелче, но няма видима причина. Крушката е нова и работи (пробвах я на другия фар). Дали не е дало нещо накъсо, защото се наложи да направя едно каране без крушка във фара и кабелите бяха оставени свободно, имам предвид да не са се допрели един до друг. Каква може да е причината? Благодаря предварително.
    Fiat Brava ELX 1.6 16V 1998 г.

Приготви си 10A бушон. Бушоните знаеш къде се намират. Като свалиш капака, на гърба му има отбелязано кой бушон за къде е. Ако не се лъжа на горният ред в ляво, първите два. За всеки фар си има отделен 10А бушон.
    vasil.georgiev написа:
    Каква може да е причината?
    Причината е:
    vasil.georgiev написа:
    Дали не е дало нещо накъсо, защото се наложи да направя едно каране без крушка във фара и кабелите бяха оставени свободно, имам предвид да не са се допрели един до друг.
    00' Bravo 105 JTD

Коментар

nikolce написа:
      Приготви си 10A бушон. Бушоните знаеш къде се намират. Като свалиш капака, на гърба му има отбелязано кой бушон за къде е. Ако не се лъжа на горният ред в ляво, първите два. За всеки фар си има отделен 10А бушон.
      Благодаря, колега. Сега преди да тръгна ще сменя бушона да видя дали ще се оправи. Първоначално и аз се замислих за бушон, ама се зачудих дали ако е бушона няма да спре да свети и дългия, а той си свети. Но ще се пробва и ще видим резултата.

Коментар

Проблемът се реши с един бушон 10А, благодаря на колегата за помощта!

Коментар

Working...
        X