Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Проблем с ксенон - зануляване на малкия километраж

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Проблем с ксенон - зануляване на малкия километраж

Преди два дена си закупих ксенон за къси светлини, уви да свети по-силно, може да се каже, че свети същото. Уж е силен ала бала, няма значение. Проблем имам като си пуснах дългите, и ми се занулява километража, не тези горните км, а долните, брояч ли, не знам как се нарича. Всеки път щом ги пусна, и се занулява. Някакви идеи?Грешен раздел -> ПреместенаМодераторски екип на fiat-bg.org

да си смениш ксенона с друг комплект
    Bravo 1.9d 97г

Коментар

nsn написа:
      да си смениш ксенона с друг комплект
      Не мисля,че ще е от ксенона..но ще изчакам още някой да каже нещо по въпроса и го връщам обратно.На мен ми казаха,че фиатите правели подобни номера с тея фарове.

Коментар

Дрън дрън сега Фиата виновен преди да сложеш китайския ксенон като пуснеш дълги занулявавше ли те дневния брояч.
        FIAT BRAVA 16.16V.ELX Абе, ако ме блъсне Селянин, важи ли Гражданската отговорност !

Коментар

dani389 написа:
          Дрън дрън сега Фиата виновен преди да сложеш китайския ксенон като пуснеш дълги занулявавше ли те дневния брояч.
          Не хаха и мисля,че не е китайски хах и сега какво връщам го назад от където дойде.Не мога ли да го оправя от някъде.

Коментар

Колега пробвай да преместиш баластите на друго място. Ако не става, трябва да си вземеш филтри. Случва се някой път, баластите правят смущения.Също така, тази тема чете ли я -> Bravo/a/Marea със и без CHECK - Подготовка за ксенон (ел.). След като го прави като пускаш дългите, мисля че може да помогне.
            00' Bravo 105 JTD

Коментар

Няма да го връщаш назат ами от кадето си го купил ще искаш смяна на баластите,никви филтри не оправят положението.
              FIAT BRAVA 16.16V.ELX Абе, ако ме блъсне Селянин, важи ли Гражданската отговорност !

Коментар

Знаем ли каква е колата?

Коментар

ogi28b написа:
                  Знаем ли каква е колата?
                  Фиат, от тия дето правели номера с фаровете Към автора...От баластите е. Единсвеното което можеш да пробваш преди да ги смениш е да им пуснеш директна маса(-) . При някой колеги това е помогнало. При мен не и за това съм с тънки баласти и то доста по-скъпички от нормалните (комплекта беше към 110 лв.)
                  Nissan X-TRAIL 2005 2,2 136hp
                  Ex: Nissan Primera P12 Wagon 2,2 126hp
                  Ex: Fiat Marea Weekend 1,8 16v 97г. бензин & CNG

Коментар

veselin10 написа:
                    ogi28b написа:
                    Знаем ли каква е колата?
                    Фиат, от тия дето правели номера с фаровете Към автора...От баластите е. Единсвеното което можеш да пробваш преди да ги смениш е да им пуснеш директна маса(-) . При някой колеги това е помогнало. При мен не и за това съм с тънки баласти и то доста по-скъпички от нормалните (комплекта беше към 110 лв.)
                    /Колата е Фиат мареа 1.6.16в пича от който си ги поръчах каза да изчакам малко,имали същия проблем в сервиза им на фаит мареа тези дни,ще ми каже какво да направя за да го оправя

Коментар

и при мен след поставяне на ксенон се получи това но за седмица/100км./ се само оправи. до преди месец като въртях датчиците за доп. уреди явно съм разбутал кабели.Веднага маса на единия баласт и газ напред /интересното е ,че е достатъчно само на единия независимо кои да изчезне проблема/ поне при мен.
                      Аз знам, че нищо не знам, но има хора и това не знаят.
                      Човек е 80% вода и ако няма мечти или цели в живота, това е просто една вертикална локва.

Коментар

marea-ta написа:
                        и при мен след поставяне на ксенон се получи това но за седмица/100км./ се само оправи. до преди месец като въртях датчиците за доп. уреди явно съм разбутал кабели.Веднага маса на единия баласт и газ напред /интересното е ,че е достатъчно само на единия независимо кои да изчезне проблема/ поне при мен.
                        Ами аз май нещо не разбрах. ..... ама не е важно това ...важното е, че никой няма да те разбере с този словоред
                        Nissan X-TRAIL 2005 2,2 136hp
                        Ex: Nissan Primera P12 Wagon 2,2 126hp
                        Ex: Fiat Marea Weekend 1,8 16v 97г. бензин & CNG

Коментар

какво има за разбиране освен да си замаси поне единия баласт. :D
                          Аз знам, че нищо не знам, но има хора и това не знаят.
                          Човек е 80% вода и ако няма мечти или цели в живота, това е просто една вертикална локва.

Коментар

marea-ta написа:
                            какво има за разбиране освен да си замаси поне единия баласт. :D
                            Аз го разбрах,но сега имам проблем с двигателя и чакам да я оправят,че единия цилиндър не ми работел какво било сега е разглобена.

Коментар

Working...
                            X