Преди два дена си закупих ксенон за къси светлини, уви да свети по-силно, може да се каже, че свети същото. Уж е силен ала бала, няма значение. Проблем имам като си пуснах дългите, и ми се занулява километража, не тези горните км, а долните, брояч ли, не знам как се нарича. Всеки път щом ги пусна, и се занулява. Някакви идеи?Грешен раздел -> ПреместенаМодераторски екип на fiat-bg.org
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Проблем с ксенон - зануляване на малкия километраж
Collapse
X
-
Колега пробвай да преместиш баластите на друго място. Ако не става, трябва да си вземеш филтри. Случва се някой път, баластите правят смущения.Също така, тази тема чете ли я -> Bravo/a/Marea със и без CHECK - Подготовка за ксенон (ел.). След като го прави като пускаш дългите, мисля че може да помогне.
Коментар
-
ogi28b написа:Знаем ли каква е колата?Nissan X-TRAIL 2005 2,2 136hp
Ex: Nissan Primera P12 Wagon 2,2 126hp
Ex: Fiat Marea Weekend 1,8 16v 97г. бензин & CNG
Коментар
-
veselin10 написа:ogi28b написа:Знаем ли каква е колата?
Коментар
-
и при мен след поставяне на ксенон се получи това но за седмица/100км./ се само оправи. до преди месец като въртях датчиците за доп. уреди явно съм разбутал кабели.Веднага маса на единия баласт и газ напред /интересното е ,че е достатъчно само на единия независимо кои да изчезне проблема/ поне при мен.Аз знам, че нищо не знам, но има хора и това не знаят.
Човек е 80% вода и ако няма мечти или цели в живота, това е просто една вертикална локва.
Коментар
-
marea-ta написа:и при мен след поставяне на ксенон се получи това но за седмица/100км./ се само оправи. до преди месец като въртях датчиците за доп. уреди явно съм разбутал кабели.Веднага маса на единия баласт и газ напред /интересното е ,че е достатъчно само на единия независимо кои да изчезне проблема/ поне при мен.Nissan X-TRAIL 2005 2,2 136hp
Ex: Nissan Primera P12 Wagon 2,2 126hp
Ex: Fiat Marea Weekend 1,8 16v 97г. бензин & CNG
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар