здравейте колеги ,имам проблем с километража . не отчита с колко километара карам , пример карам с 60 мили то показва 15 , карам с 30 то показва много леко някаде около 5 можеби . колата е пунто 1.2 16 в
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
проблем с километража
Collapse
X
-
Километражът работи ли точно (изминаваш 10 мили и показанието се сменя с 10 единици), или не работи точно изминаваш 10 мили, а то ти отчита само 1 или 2), или не можеш да прецениш (отчита, че изминаваш някакво разстояние, но не знаеш колко си изминал, но все пак показанието се е изменило с 9-10 единици)?
Коментар
-
проблем
ми последно съм минал по мои сметки и по гогле мапса 90 мили на дневният и общия километраж показва че съм изминал 19.2 мили така достатачно ясно ли ти е дали има разминаване или да ти заснема клип как колата се движи с 100 мили а скоростомера показва 20 ??? казвам че не отчита вярно и искам мнение каде може да е проблема а не да се заяждаме кое как и кой каква преценка има .punto 12 16v
Коментар
-
Няма да отварям нова тема, понеже проблема ми е почти същия, само че при мен скоростомера показва 0 и километража не отчита нищо.Съмнява ме че е датчика за скороста(понеже не остана датчик в тоя "котур" дето не съм сменял). Някой има ли представа къде точно се намира?P.S. става дума за FIAT PUNTO 2000г. 1.2 60к.с.
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар