Здравейте колеги,Имам Fiat Bravo T-Jet 2008 120к.с. Наложи се за един лек ремонт да откачим акумулаторът. След като го закачихме се оказа, че имам 2 проблема:1. Левият стъклоповдигач- досега, когато за държа 1сек. бутона на прозорецът, стъклото слиза додолу, респективно се вдига догоре.След като рестартирах захранването - прозорецът слиза, но за да се вдигне - трябва да държа копчето докато се затвори стъклото. Това доста ме дразни, защото трябва да се занимавам.2. Проблемът е свързан с фаровете. Преди да откача акумулаторът, когато включа дълги светлини, късите продължаваха да работят, а сега при превключване - късите изгасват. Ако пък ли реша докато пътувам да подам "светкавица" с дългите, то късите изгасват със светкавицата на дългите.Това ме дразни, защото на късите имам ксенони и при нощен преход присвяткането със "светкавица" ми намалява видимостта.Моля, някой ако може да ми даде съвет, как да си върна старите настройки.
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Браво 2006-При откачване на акумулатора-загуба на настройки.
Collapse
X
-
Прозорците се оправяха с пълно сваляне до долу , задържане на копче , нещо такова.За другото си вземи ЕЛМ кабел, кракнат ФЕС/МЕС и виж какви опции има по управлението на светлините.п.с. сигурно проблема го има описан в тая кратка тема - http://forum.fiat-bg.org/viewtopic.php?t=16338F9Q750 @ 151hp/332.2Nm
Коментар
-
Здравейте колеги, искам преди всичко да Ви благодаря за очивчивостта.Оказахте са абсолютно прави за задържането на бутона за стъклоповдигача. След като вдигнах прозорецър и задържах копчето около 5 сек. всичко се оправи. Странното за мен, е че се оправиха и фаровете. Сега, когато включа дългите светлини, късите не изгасват.Още веднъж благодаря за помощта!
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар