Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Грешки от диагностика на Стило 1.6

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Грешки от диагностика на Стило 1.6

Здравейте,Днес закачих Стилото на колегата Seven7 и излезнаха следните грешки: P0460, P0645, P0203 и P1687. Порових за тези грешки, но не намерих почти нищо или по скоро нищо конкретно. Очаквам съвети. Между другото колата се кара на газ.Прикачам и грешки от климатичната система. До колкото намерих информация разбирам, че май всички моторчета които движат клапите на климатроника са дали фира.Направи ми и впечетление, че при всяко палене дава грешка за висока температура на двигателя и стрелката забива в крайно дясно положение и светва червената лампа за висока температура, а според FES температурата е около 80 градуса. След стартиране на двигателя всичко се оправя, но постоянно се включва вентилатора на радиатора без дори стрелката на температурата да е достигнала средата. Дали е заради климатроника не мога да кажа.Очаквам колегата Seven7 също да се включи и да обясни малко повече за проблемите си. Очакваме съвети, за да решим проблемите.
    Прикачени файлове
    Opel Astra J B14NET LPG / Daihatsu Terios
    Chevrolet Aveo

Здравейте, колеги, в общи линии това са проблемите. Колата я имам става 3 месеца никакъв проблем не ми е направила освен със дросела, но след почистване всичко е окей :D

Коментар

Роска, след чистене остават ли ?Газовата тук ли е слагана ? Свалете датчика на термостата и му премерете съпротивлението ама с читав уред, в аутодата има при каква темп., какво съпротивление дава.
      F9Q750 @ 151hp/332.2Nm

Коментар

Да, след изчистване пак се появяват. В един сервиз ми казаха че може да е заводски дефект, а газовата е слагана в Италия

Коментар

Премерете с уред съпротивлението на 4те инжектора, сигурно на 3ия ще е различно
          F9Q750 @ 151hp/332.2Nm

Коментар

Добре, ще го направя и ще пиша. Мерси

Коментар

Колега, би ли продължил да пишеш по темата. Отстрани ли всички грешки? Коя откъде идваше? Как я намери? Как я оправи? На мен лично ми е любопитно. Виждаш, карам същото.
              Стило-1,6-16v - 103 Hp 2003 (ГАЗ-БЕНЗИН)
              Типо 1,4 mono 1993 (ГАЗ-БЕНЗИН) - EX
              Уно 1,4 карбуратор 1984 (ГАЗ-БЕНЗИН) - EX

Коментар

Off
                lhristov написа:
                Колега, би ли продължил да пишеш по темата. Отстрани ли всички грешки? Коя откъде идваше? Как я намери? Как я оправи? На мен лично ми е любопитно. Виждаш, карам същото.
                Не викай дявола
                Nissan X-TRAIL 2005 2,2 136hp
                Ex: Nissan Primera P12 Wagon 2,2 126hp
                Ex: Fiat Marea Weekend 1,8 16v 97г. бензин & CNG

Коментар

Проблемът е решен. След почистване на дюзите и смяна на бобина на третия цилиндър. :D

Коментар

Working...
                  X