Здравейте,Днес закачих Стилото на колегата Seven7 и излезнаха следните грешки: P0460, P0645, P0203 и P1687. Порових за тези грешки, но не намерих почти нищо или по скоро нищо конкретно. Очаквам съвети. Между другото колата се кара на газ.Прикачам и грешки от климатичната система. До колкото намерих информация разбирам, че май всички моторчета които движат клапите на климатроника са дали фира.Направи ми и впечетление, че при всяко палене дава грешка за висока температура на двигателя и стрелката забива в крайно дясно положение и светва червената лампа за висока температура, а според FES температурата е около 80 градуса. След стартиране на двигателя всичко се оправя, но постоянно се включва вентилатора на радиатора без дори стрелката на температурата да е достигнала средата. Дали е заради климатроника не мога да кажа.Очаквам колегата Seven7 също да се включи и да обясни малко повече за проблемите си. Очакваме съвети, за да решим проблемите.
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Грешки от диагностика на Стило 1.6
Collapse
X
-
Offlhristov написа:Колега, би ли продължил да пишеш по темата. Отстрани ли всички грешки? Коя откъде идваше? Как я намери? Как я оправи? На мен лично ми е любопитно. Виждаш, карам същото.Nissan X-TRAIL 2005 2,2 136hp
Ex: Nissan Primera P12 Wagon 2,2 126hp
Ex: Fiat Marea Weekend 1,8 16v 97г. бензин & CNG
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар