Здравейте, значи проблема е следния: Паля колата, тръгвам, минавам през неравност и габаритите се пускат сами без да са включени от лостчето. Докато са в това положение мога да си пускам късите и дългите от лостчето, изключвам ги и те пак си остават. Най-интересното е че открих че като чукна пепелника и изгасват?!
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Браво ЖТД - проблем с габаритите
Collapse
X
-
Странен проблем... Нещо по колата правено ли е - нов касетофон, запалката да работи без контакт, нещо такова?Като почукваш леко лостчето за светлини има ли промяна? Възможно е също да е повредена тази част, която включва габаритите без контакт, сещаш ли се, която се активира с контактния ключ в най-ляво положение, с натискане на бутончето на патрона. Възможно е някъде при пепелника да се допира плюсовия кабел на лампичката му, до плюса за запалката, а ако това стане - цялата верига на габаритите получава захранване от запалката. Не знам дали се разбира какво имам предвид.Да си беше взел ино’и’шес
-
Лостчето с нищо не помага като се появи тоя проблем, само удар в пепелника го оправя. СД-то ми си е от 4 години, не съм правил нищо откакто съм го взел по токовете да кажеш че е от него, интересното е че не го прави всеки път. И на мен ми прилича на нещо като хлабава връзка или някаде да прави контакт, но викам да видя дали на някой друг не му е правил същия номер.Да си бях взел де, ама 2008 за 4500лв. това беше най-новото и с най-много екстри. Сега като гледам какви коли има за тия пари ми се ревеFiat Bravo JTD '99
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар