Здравейте на всички. Отново имам малък проблем на който не мога да открия решение и ми се иска да довърша почнатото.На кратко: 96та е колата.. с инталация от 98ма. Сменено е всяко кабелче вътре в купето, включително целите врати с инталацията от донора. Само подготвена инсталация за ел. огледалата е имало. Нито неговите огледала са били електрически, нито на барчето има копчетата. Лявото огледало никакви кабели в курубата му, дясното само 2 кабела от снопчето и вкарани в буксата на вратата, която е с пълен сноп кабели на буксата. А да допълня на лявото огледало в снопа към буксата липсват наличните 2 кабела от дясната страна. Ако някой каже за какво са, ще е супер. Видях че на дясното има нещо като датчик, явно температурен!? Ел. огледала от Мареа съм сложил (сменил съм им стойките само). Включвам нагревателите, чувам релето което е от задната страна на бушонното табло да щраква и след малко имам топло задно стъкло, но огледалата не са. Търсейки из форума попаднах на следното:
Направих замерването- има ток на изхода показан на картинка 2. Свалих лявото огледало и замерих на него- никакъв ток не достига. Не мога да намеря други схеми от менюала по въпроса ми. Моля за помощ и черпя с бира този който ми даде отговор на въпроса. Това е последното нещо което остана от довършването на почнатата задача по проекта!
ogi28b написа:
Коментар