Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Показания на таблото

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Показания на таблото

Здравейте колеги, много се извинявам за въпроса, то сигурно има отговор в някоя тема, но аз не намерих.Та колата е фиат мареа 99-та година, става въпрос за дисплея който е при километража, и оборотомера. Когато запаля колата ми показва градусите, и като натисна бутона показва изминатите километри, и после пак върща градусите. Може ли да се направи обратното, като запаля да показва километри, а като натисна бутона градуси. Мерси предварително.Правописа Yellow_Flash_Colorz_PDT_37 Редактирано мнение.Модераторски екип на fiat-bg.org

Показва ти постоянно градусите на дисплея, като караш? Или просто ти мигат няколко секунди, когато е 3 или по-малко?

Коментар

Показва ми градусите постоянно и като натисна бутона ми показва километража за кратко и пак връща градусите,може ли като запаля да ми показва километража и като натисна да ми поаже температурата.тоест обратното на това което е в момента.

Коментар

Те такова не бях виждал, и чувал да има. По принцип колега, фабрично е да ти показва градусите само когато натиснеш бутона. Не обратното, както е при теб.Защо е така нямам си на идея. Върти ми се в главата, да не би жиците на бутона да са вързани наобратно, и да е постоянно включен, при ненатиснат бутон. Ама малко вероятно ми се струва, защото това би трябало да е обикновен незадържащ бутон. Повтарям би трябвало, не знам точно какъв е, и как работи.
        00' Bravo 105 JTD

Коментар

Когато температурата е под 6*С,показанията се сменят сами-периодично показва изминати километри и външна температура.
          Fiat Marea 1.6 16V ELX 2000г.CNG,Opel Antara 2,2 163kc.
          ex:Fiat Regata 1714D;ex:Fiat 125P

Коментар

Working...
          X