Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Осветлението на таблото ту работи, ту не.

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Осветлението на таблото ту работи, ту не.

Колеги, извинявам се предварително, ако темата вече е разисквана и отговорите вече ги има публикувани.Проблемът ми е следният: осветлението под уредите на таблото изчезва постоянно,а ако случайно се появи е очевидно, че повечето лампи са изгорели,защото от скоростомера например се вижда само малка част.Някой може ли да ми каже как да сменя оправя проблема или как направо да сменя лампите?Благодаря предварително!1.1. Постовете трябва да са в съответните теми и раздели.1.7. Заглавието на нова тема трябва да е подходящо и описателно. Темата е преместена, заглавието редактирано.Модераторски екип на fiat-bg.org
    Fiat Marea 1.9 TD 100

Колата каква е? Можеш да добавиш модела в подписа, да не те питат постоянно.Относно проблема ти, маи прекъсва тока някъде. Провери буксите на таблото. Крушките ще смениш като свалиш таблото.
    00' Bravo 105 JTD

Коментар

Здравейте,днес ми изчезна една от светлините на таблото / за късите светлини/,предполагам че е изгоряла.Вапроса ми е - ако оригиналните лампички са 1,2 вата,може ли да ги сменя със 2 вата,само за оборотомера и скоростомера,а за другите светлини да си останат както са по 1,2 вата.Така мисля, че са по толкова,но не съм сигурен за мощноста им.А намират ли се такива със същия корпус,защото днес питах и ми показаха,но не бях сигурен дали ще станат.Колата е ФИАТ ПУНТО 55/95г.

Коментар

Ре

Бих искал да знам как точно да сваля таблото, това ме тормози
        Fiat Marea 1.9 TD 100

Коментар

Има много теми по този въпрос с картинки, използвай търсачката или пиши в гугъл не бъди мързелив Yellow_Flash_Colorz_PDT_08
          Fiat Bravo JTD '99

Коментар

Working...
          X