Здравейте колеги,имам един проблем (не точно проблем, но много ме дразни)! Когато колата е на контакт CD-то бачка, но щом я изключа се гаси и следователно губи всички настройки и започва пак от първата песен което мен страшно много ме дразни. Въпроса ми е как мога да го свържа така, че когато ключа е в стартера без да е на контакт да свири и когато извадя ключа да спира с цел да не го забравя някоя вечер и на сутринта да бера ядове.Благодаря предварително!
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Car Audio проблем!!!
Collapse
X
-
на всички коли е така. радиото отзад има 2 захранващи кабела - един постоянен от акумулатора за да си пази настройките /часовник,станции и тн/ и един през контакт за да можеш да го пуснеш само когато си на контакт. ако ги вържеш двата да са от акумулатор, радиото ти ще е активно винаги, но може да се окаже че заради това ти пада акумулатора.
Коментар
-
pecata написа:nsn написа:червения и жълтия кабел им правиш мост но ще свири постоянно тоес и без ключа да е на контактаFiat Marea Weekend 1.9 JTD 105 2000
Lancia Lybra 1.9 JTD 115 2002
Коментар
-
мерси за съветите колеги ще го направя както колегата Колев каза защото ми писна да не помни настройките! И имам още един въпрос свързан с таблото на Фиат Браво 1,9TD 100, 1998г. някой може ли да ми прати снимка или някакъв чертеж на таблото отзадната страна, че няколко фасунки ми липсват и не знам какви са и трябва ли при даване на контакт всички лампички да светнат в първия момент?Fiat Bravo TD 100
Коментар
-
n00lz написа:мерси за съветите колеги ще го направя както колегата Колев каза защото ми писна да не помни настройките! И имам още един въпрос свързан с таблото на Фиат Браво 1,9TD 100, 1998г. някой може ли да ми прати снимка или някакъв чертеж на таблото отзадната страна, че няколко фасунки ми липсват и не знам какви са и трябва ли при даване на контакт всички лампички да светнат в първия момент?Кара FIAT BRAVO 1,8/16V GT99. ГИ ФОБОС
(\\\)[___////___](\\\) R.I.P. моя любов.
Алфа 147 1.9 mjtd няква дукати история. Абсолютен саждо-генератор.
Коментар
-
то всичко това е ясно брат ама ми се струва че фасунгите са по различни от тези който аз имам защото като сложих една от тях на празното място примерно на лампичката дето свети че ти е отворена вратата и тя пак не свети! Възможно ли е просто тези които липсват да не са вързани към схемата и да няма никакъв смисъл да ги слагам?Fiat Bravo TD 100
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар