Имам 16 пинов кабел и преходник, но мисля,че преходника ми не работи. Мога ли да свържа без преходник 16 пиновия кабел към бравата. Колата е брава 1,6, компютъра е IAW49F. С този кабел съм правил диагностика , но искам сега да разбера дали кабела не ми е наред или нещо по настройките компютъра, понеже при последното свързване сгреших + и - при включването на преходника и единия кабел "лекичко се стопи"
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Свързване на ваг-ком кабел без преходник
Collapse
X
-
След като стопих минуса на преходника изчках малко и успях да се свържа с екуто на друга кола. Дали е възможно да съм повредил нещо при моята кола? Отварях вътре кабела, но не виждам нещо да е брутално изгоряло, всичко изглежда наред. Проверих преходника с мултицета и изглежда наред (въпреки стопената изолация на минуса). Как мога да разбера дали има диод кабела или не? Междувременно си поръчах елм 327 кабел. С него ще мога ли да изчистя грешка във въздушната възглавница?Play Golf ,but not drive golf!!!
Brava 1,6 16V 99' с ФОБОС
C4 1,4 16V 2007- Stag 300 Premium
Коментар
-
Alex_RT написа:След като стопих минуса на преходника изчках малко и успях да се свържа с екуто на друга кола. Дали е възможно да съм повредил нещо при моята кола? Отварях вътре кабела, но не виждам нещо да е брутално изгоряло, всичко изглежда наред. Проверих преходника с мултицета и изглежда наред (въпреки стопената изолация на минуса). Как мога да разбера дали има диод кабела или не? Междувременно си поръчах елм 327 кабел. С него ще мога ли да изчистя грешка във въздушната възглавница?Фиат Стило 1.8 16V , с хладилна жабка.
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар