Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

пунто 1.2 еко проблем

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

пунто 1.2 еко проблем

здравейте , искам да попитам колата беше 1.4 турбо и сложих 1.2 моноинжекция мотор накачих всичко инсталацията сменях цялата вътре до бушоните мотора е бил на газ изолирахме газта и сменихме имобилаизера който е на мотора и се получава така че примерно кода който е чека на колата почва да мига като дадеш на контакт и дюзичката не светва и няма ток на бенз помпа а по принцип трябва да свети постоянно и като дадеш на контакт да светне продалжително и премине теста и да огасне и да светне чека (дюзичката ) и да запали ама не светва дюзичката и кодето което е на имното мига постоянно някой да има идея за кво иде реч каде се крие ключа от палатката
    ГТ ли е ..., няма да е лесно ...

Сменихте ли самия приемник антена на имото и самото имо в комплект с кючовете.
    Fiat Bravo 1,4 12V; Lancia Zeta 2,0 Turbo; Fiat Doblo 1,9 Multijet 120 h.p.
    Fiat Marea Weekend ELX 1,9 TD - бившата

Коментар

да кутииката която е с пръстена който е на ключа и самия ключ който е вътре с чипа нали всичко да е както трябва ама нещо явно не е
      ГТ ли е ..., няма да е лесно ...

Коментар

s00rry написа:
        да кутииката която е с пръстена който е на ключа и самия ключ който е вътре с чипа нали всичко да е както трябва ама нещо явно не е
        Подаваш МАСА на 7 краче на Бялото Реле Управляващо помпа ако се сещаш ще запали вече сме минали по тоя път .... Тва 7 краче зема сигнал от пин 23 на кома (тоест оборотите) и при мен не работи (казаха ми че компа ми бил повреден , сингнал за обороитие съм си извел от 2те бобини си го подавам към оборотомера .Всичко си баца ... Успех Иначе нов комп или да се отремонтира тоя ... (ако е нов ще трябва и емобилайзера му тн ...) Досадното е Че Чека на Дюзата свети . Но по евтин вариант немога да предложа .Иначе колата си върви доста години по тоя начин ГАЗ бензин квото и сипя ... :ДКолега извинявам се не дочетох ,че имото ти е заключено ... Трябва да се отключи и чак тогава пробваи с краче 7 ако не пали. Вероятно ти дава грешка в емобилайзера и при мен го имаше реши се с 100 лева и премахване на Емобилайзер.
        >>>>>>> Move Bitch Get out of the way!!! Punto is the way !!! <<<<<<Boooooooo>>>>MOVE OVER ->

Коментар

Working...
        X