Здравейте колеги, имам следния проблем с таблото на моето Пунто МК2. Непрекъснато ми премигва половината подсветка (цялата дясна половина).Тръгнах да разглабям, свалих таблото и ударих на камък. Въобще не мога да разглобя самото табло, за да стигна до лампичките и да видя какво им е.Някой разглабял ли е такова табло? Моля споделете ако имате опит.
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Проблем с подсветката на таблото - Punto MK2
Collapse
X
-
Аз свалях моето и смених подсветката със синя и после на един колега с бяла.Първо има една видия завита нагоре и две в двата долни ъгъла, с тях сваляш само декоративния капак. После има други две пак в двата долни ъгъла които освобождават корпуса с уредите и вече ще имаш възможност за достъп до буксите отзад да ги размърдаш и да видиш там ли е проблема, ако не е в тях идва големия к_р. Сваляш волана докрай надолу /ако е регулируем/ и след като откопчаеш буксите с много мъка и "чалъм" го изваждаш между волана и таблото. Оттам нататък не мога да помогна, че както е казал народа "тънките жички не са за всички". Дано съм помогнал!П.П. всички видийки са с шестограми или поне при мен е така. Поздрави!
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар