Датчик хол или проблем със стартер?Едва върти като е топлаоблем като колата загрее неиска да пали докато не поистини тук много саформеници говорят за прословутият датчик на Хол така наречен датчик на колянов вал.Онзи ден свалих датчика наистина беше бая натрупан с мрасотия почистих го монтирах си го нямах проблеми до тази вечер колата пак започна да ми прави сащия номер като загрее не иска да пали. какво да правя вече незнам дайте ми някой савет. Според мен датчика си работи защото като го свалих изцяло се пробвах да запаля изобщо неискаше да пали колата. като си го монтирах и запали..Редактирано заглавие.
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Датчик хол или проблем със стартер?Едва върти като е топла
Collapse
X
-
датчик
колеги Мисля ,че не е от датчика на хол защото като го свалях да го почистя пробвах да запаля изобщо не палише колата. ако е от датчика на хол предполагам ,че и при 2-те положения няма да пали колата ,но щом се налага ще купя датчик на хол около 50 60 лева е ще си го сменя и ще видим дали ще изчезни проблема. а относно за разпределителния вал датчикат там май си е на ред колата я карам на метан на едни и сащи километри си зареждам ботюлката нито стотинка повече . но нз с това палене вече ми писна чесно ви казвам
Коментар
-
Има доста писано по темата от мен за този проблем.Когато датчика на коляновия вал тръгва да си заминва колата започва да гасне като загрее,като изстине пали.Пробвай като угасне да полееш датчика със студена вода да се охлади и ако запали знаеш къде е проблема.Alfa Romeo 145 Quadrifoglio Verde 2.0 16V T.S. 150hp
Коментар
-
датчик
колата не ми гасни просто като загрее изгася я после примерно след 2 3 мин ми са наложи някаде да отида като завартя ключа имам чуството че нямам ток в акомолатора . но ще пробвам и този номер с водата . има ли такава офанзива като сам го монтирал да се е разместил от дупките като сам минавал ?
Коментар
-
Re: датчик
mitko_stalev написа:колата не ми гасни просто като загрее изгася я после примерно след 2 3 мин ми са наложи някаде да отида като завартя ключа имам чуството че нямам ток в акомолатора . но ще пробвам и този номер с водата . има ли такава офанзива като сам го монтирал да се е разместил от дупките като сам минавал ?
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар