Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Пунто 2 - как се сменят лампи на габарити и фарове?

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

По - принцип съм съгласен, дефакто не съм. Следетенето на чека може да е в зависимост и от модификацията на купето.При мен мигачите и рег. табела не се следят по чек.от 3 месеца карам без крушка на рег. табела и нищо не свети.
    Fiat punto 2001г. 1.9DS 60hp 4.9/100 , 4.4/100

Коментар

На регатката отчиташе и фаровете ,на мареята без тях.Правеше ми мизерия десния габарит
      FIAT MAREA 1.6 16V Weekend 99

Коментар

Марто написа:
        По - принцип съм съгласен, дефакто не съм. Следетенето на чека може да е в зависимост и от модификацията на купето.При мен мигачите и рег. табела не се следят по чек.от 3 месеца карам без крушка на рег. табела и нищо не свети.
        твърдо съм за твоето мнение аз все още си нямам крушка на номера а пък до вчера нямах и на преден ляв Мигач и чека не свети само мигача цъкаше много по бързо за задна и фарче за мъгла нз не съм тествал
        Шофирай разумно, на пътя не си сам.
        Fiat Stilo Dynamic 1.6 16V 103hp Grigio Sassi
        Mercedes-Benz ACTROS 4141 - The big BOSS :D
        Forever in my heart: Fiat Punto II ELX 1.2i 60к ; MAN TGA 33.360 Blue Bird

Коментар

Явно има разлика в зависимост от версиите. При мен отчита за габарити (предни и задни), стопове, заден номер. Не съм тествал за фара за мъгла и задната, но ме съмнява, особено за второто.

Коментар

Колегата todorshalev се оказа прав в случая на моя проблем. Крушката на предния десен фар не беше 5W. Смених я и ЛАМПАТА СПРЯЯЯ ! Благодаря на всички за мненията !

Коментар

Working...
            X