Здравейте,едно питане,ако може някой да ми каже как се сменят крушките на габаритите на предните фарове.
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Пунто 2 - как се сменят лампи на габарити и фарове?
Collapse
X
-
Първо взимаш една балтия, след това я вдигаш високо във въздуха и бой отпред по фара.След като счупиш стъклото вадиш старите крушки и слагаш новите.Купуваш си една туба силикон и мажеш парчетата докато сглобиш пъзела.Цялата операция трае около 15 минути според зависи колко са ти силни ръцете.Дано съм бил полезен.Напълно безполезен! Следващият ти подобен пост ще е в комбинация с предупреждение. Модераторски екип на fiat-bg.org
Коментар
-
Re: Пунто 2 - как се сменят лампи на габарити и фарове?
mariatodorova написа:Здравейте,едно питане,ако може някой да ми каже как се сменят крушките на габаритите на предните фарове.
Коментар
-
punto_11 написа:Освен това, специално крушката на късите на левия фар не е толкоз лесна за изваждане предвид кутията на бушоните отзадFiat Idea 1.9 8V mJet 'Emotion'
Fiat Bravo 1.4 16V T-Jet 'Eleganza'
Fiat Punto 1.2 16V ELX 'Speedgear'
Fiat Uno 1.0 i.e S - "powered by FIRE 8V"
Търси се..
Коментар
-
Airfan написа:Хм, при мен лявата крушка се вади адски лесно без да махам нищо._________________________
FIAT Punto MK2, 1.2 / 8V / 2000 г.
Коментар
-
Re: фарове
mariatodorova написа:Благодаря на всички,въпроса е решен,трябваше да проверя каква мощност са крушките на габарита,защото тази оранжевата лампа на таблото не спира да свети.Продължавам натам.
Коментар
-
А случайно като натиснеш спирачка отзад да приличаш на дискотека? :D Тоест всички светлини да светят?Колегите ще ме разберат и май по-добре ще обяснят проблема и как се решава.Животът е това,което се случва докато кроим други планове.
Love is a language spoken by everyone,but understood only by the heart
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар