Здравейте колеги!Първо искам да се извиня на модераторите,ако темата не е за тук и следващото извинение е ако евентуално дублирам темата,но или търсачката нещо е бъгната,защото когато напиша нещо ми излиза всичко друго но не и това което търся.Така на въпроса.Имам Punto Bertone S 1.2 моноинжекция...таблото ми е много дървено.Разполага с часовник,датчик за нивото на бензина и километраж.Много искам да си взема такова с оборотомер,но не знам как точно да разбера дали имам кабели за такова нещо.И за температурата,защото когато вдигне висока температура светва една много грозна червена точка....Та много бих се радвал,ако ми помогнете.
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Оборотомер на punto bertone s
Collapse
X
-
Re: Оборотомер на punto bertone s
stem написа:Здравейте колеги!Първо искам да се извиня на модераторите,ако темата не е за тук и следващото извинение е ако евентуално дублирам темата,но или търсачката нещо е бъгната,защото когато напиша нещо ми излиза всичко друго но не и това което търся.Така на въпроса.Имам Punto Bertone S 1.2 моноинжекция...таблото ми е много дървено.Разполага с часовник,датчик за нивото на бензина и километраж.Много искам да си взема такова с оборотомер,но не знам как точно да разбера дали имам кабели за такова нещо.И за температурата,защото когато вдигне висока температура светва една много грозна червена точка....Та много бих се радвал,ако ми помогнете.>>>>>>> Move Bitch Get out of the way!!! Punto is the way !!! <<<<<<Boooooooo>>>>MOVE OVER ->
-
Re: Оборотомер на punto bertone s
Fiat_Punto11 написа:stem написа:Здравейте колеги!Първо искам да се извиня на модераторите,ако темата не е за тук и следващото извинение е ако евентуално дублирам темата,но или търсачката нещо е бъгната,защото когато напиша нещо ми излиза всичко друго но не и това което търся.Така на въпроса.Имам Punto Bertone S 1.2 моноинжекция...таблото ми е много дървено.Разполага с часовник,датчик за нивото на бензина и километраж.Много искам да си взема такова с оборотомер,но не знам как точно да разбера дали имам кабели за такова нещо.И за температурата,защото когато вдигне висока температура светва една много грозна червена точка....Та много бих се радвал,ако ми помогнете.
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар