Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

CD с управление от волана

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

svetli4a написа:
    В какъв смисъл колега, как да се ползват ? Те са за връзка с телефон, в зависимост от марка и модела става по различни начини, има и car kits , ето ти пример за такъв на sony ericson, модела е hca-60:
    мерси колега аз си мислех че по лесно става ама... така като гледам си е пак инвестиция

Коментар

excitron написа:
      Вече имаме монтиран адаптор на фиат скудо 2004 за пайнер. Качвам и клипове от монтажа и при завършено положение.При интерес можете да се свържете с мен.линк към клипа :http://www.youtube.com/watch?v=4sry5...youtu.beПри завършен вид:http://www.youtube.com/watch?v=9RLwJ...ature=youtu.be
      Вече има и перфектно работещ адаптор на мултиволан от марея(на моята кола) управляващ пайнер с 8 функции 1.Включване и изключване на СД -то.2.Заглушаване на звука.3.Усилване и намаляне на звука.4.Смяна на песните напред и назад.(смяна на станциите на радиото)5.Превъртане на песента напред и назад.(автоматично търсене на станциите на радиото)6.Смяна на папките с музика.7.Смяна на РАДИО- СД- ЮСБ-АУХ-8.Смяна на информационното съобщение на дисплея на СД-то Снимки от монтажа няма само заради ненормалния час на монтажа
      ФИАТ БРАВО 1.8 16V GT
      ФИАТ БРАВА 1.8 16V 1997г

Коментар

Че Енчо, ти кога сложи мултиволан на бравото ?
        F9Q750 @ 151hp/332.2Nm

Коментар

Веднага след изработването на адаптора в смисъл снощи
          ФИАТ БРАВО 1.8 16V GT
          ФИАТ БРАВА 1.8 16V 1997г

Коментар

Благодаря ,колега. Приятна БЕШЕ компанията, в която правихме целият монтаж и то в толкова късен час. Ще съм полезен ,в това което разбирам и за това при ваш интерес съм готов да правиме електроника във ваше улеснение и според нуждите ви .

Коментар

Наистина приятна компания- колегата е много точен! Още няколко идеи обсъдихме - маи ще "народим" полезни приспособления с него
              ФИАТ БРАВО 1.8 16V GT
              ФИАТ БРАВА 1.8 16V 1997г

Коментар

Колега за едната разработка ,в която ще оборудваме фиата, имам едно решение за добър външен вид. ЩЕ "народиме" електрониката.

Коментар

Колеги ето ви решението на вашите преглеми ! http://bgsale.eu/products/fiat-alfa-...3pin-clip.html

Коментар

[quote="veskoo"]Колеги ето ви решението на вашите преглеми ! http://bgsale.eu/products/fiat-alfa-...-clip.htmlта кво е общото м/у диагностичната букса от линка и темата за мулти управление на кас. или цд
                    Аз знам, че нищо не знам, но има хора и това не знаят.
                    Човек е 80% вода и ако няма мечти или цели в живота, това е просто една вертикална локва.

Коментар

Колеги моля за извинение, синът ми се е престарал и е вмъкнал друг линк не по темата.

Коментар

Вече имам и подготвена разработка за един колега на Fiat Ulysse към PIONNER ,скоро ще направиме монтаж.

Коментар

excitron написа:
                          Вече имам и подготвена разработка за един колега на Fiat Ulysse към PIONNER ,скоро ще направиме монтаж.
                          Колега, за кой модел на Пайнера ще става джаджата? Че аз съм със Зета, а тя е подобна на Улиса.

Коментар

за адаптор на Ланчия Зета

Адаптора управлява този модел на PIONNER ,който е снабден с вход отзад на CD то обозначен като W/R ( WIRE -REMOTE).За да ви помогна може да ми посочите примерен модел , на който да разгледаме и .PDF документацията му.Има доста евтини моделчета ,които притежават такъв вход. Наскоро на колегата от клипа закупихме такъв.Относно за твоя адаптор ми трябва автомобила коя година е произведен и модела на старата аудио система .С колко бутона ти е волана ,загледай се дали долните бутони от ляво и дясно на волана са по един или по два/ на всяка страна може да са моде в ляво и муте в дясно )

Коментар

Адаптори за Мулти-волан по поръчка.

Във връзка с интереса създадох тема в бизнес обяви за адапторите с подробности и условия към тях.На технически въпроси ще говориме тук.

Коментар

От проекта на последния адаптор правя и изпитването,което извършвам с реализаран симулатор посредством малка платка с бутони.Побликувам и клип за последната ми поръчка.http://www.youtube.com/watch?v=hQhJG...ature=youtu.be

Коментар

Working...
                                X