от преди час и аз съм с адаптор към панасоник.колегата се беше подготвил перфектно, монтажа трая не повече от 30 мин./ми то маи повече си приказвахме за туи онуи/, абе доволен съм, сега вече мулти волана си е мулти волан.с комбинацията от 6 бутона вади 10 функции, мисля са достатъчно.
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
CD с управление от волана
Collapse
X
-
Програмируем Мултиволан за масови Аудио СД плеари
За колегите от форума на вашето внимание ще представя скоро един много добър вариант на адаптор за волан ,който ще е комбинация от няколко известни марки автомобили и съвкупност от марки аудио плеари. Избора им ще става чрез програмиране на избраният модел кола и аудио система .Рзработката ще покрива известните аудио системи ,пайнер,сони,жвц,алпин,панасоник и кенвооод.А за включени автомобили отнасяме опел.форд,мазда,фиат,хонда,хюндай,шевролет,митсуби ши лансер,нисан кашкай, а информация според вас имаме и за френски марки.За инфо на лично .Безплатен монтаж за хората,КОИТО могат да установят среща в Сливен с мен.От сега имаме готови разработки на по ниски цени ,конкретно изработени за ваша помощ.
Коментар
-
wwalker написа:Доста Pioneer-чета имат вход за управление от волана, например MVH-170UI го има.Това значи ли, че си закачам там буксата на моята Мареа и управлението от волана ще работи?
Коментар
-
https://www.avitel-bg.com/connects2-...-wheel-control . Колега освен това да стане за теб.Fiat linea 1.3 mjet, Bravo2 1,4 . EX -Lancia Y 1.2, Stilo 1.8 MW ,Brava 1.8,Dedra 1.8 16v,Delta2 1,6,Ritmo 1,5,Lada 1500.
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар