Привет, колеги!Наскоро се сдобих с ново автомобилче Фиат Стило 2003г , 1.9 JTD 116 коня, комби.Извинявам се, ако има вече такава тема, но четох всякакви предложения за различни допълнителни устройства, които може да се монтират за навигиране, но никъде не видях, някой да е разрешил проблема с вградената навигация.Има ли някой диск, който явно е супер неоткриваем и ако да - от къде го е намерил, изобщо ако може да даде повече информация по въпроса, т.к. не ми се дават пари при положение, че имам в колата.Нещо имам и проблем с музиката - какъвто и диск да сложа ми изписва любовно "No CD inserted" или нещо от рода, но затова ще си потърся из форуима и после ще питам.Не ми се смейте много моля, на 5 дни ми е колата и още не ми е ясно Редактирано заглавие.Модераторски екип на Fiat-bg.org
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Как да подкарам вградената навигация на Стило?
Collapse
X
-
Re: Вградена навигация
remote87 написа:Привет, колеги!Наскоро се сдобих с ново автомобилче Фиат Стило 2003г , 1.9 JTD 116 коня, комби.Извинявам се, ако има вече такава тема, но четох всякакви предложения за различни допълнителни устройства, които може да се монтират за навигиране, но никъде не видях, някой да е разрешил проблема с вградената навигация.Има ли някой диск, който явно е супер неоткриваем и ако да - от къде го е намерил, изобщо ако може да даде повече информация по въпроса, т.к. не ми се дават пари при положение, че имам в колата.Нещо имам и проблем с музиката - какъвто и диск да сложа ми изписва любовно "No CD inserted" или нещо от рода, но затова ще си потърся из форуима и после ще питам.Не ми се смейте много моля, на 5 дни ми е колата и още не ми е ясно
-
Re: Вградена навигация
krasio_79bs написа:remote87 написа:Привет, колеги!Наскоро се сдобих с ново автомобилче Фиат Стило 2003г , 1.9 JTD 116 коня, комби.Извинявам се, ако има вече такава тема, но четох всякакви предложения за различни допълнителни устройства, които може да се монтират за навигиране, но никъде не видях, някой да е разрешил проблема с вградената навигация.Има ли някой диск, който явно е супер неоткриваем и ако да - от къде го е намерил, изобщо ако може да даде повече информация по въпроса, т.к. не ми се дават пари при положение, че имам в колата.Нещо имам и проблем с музиката - какъвто и диск да сложа ми изписва любовно "No CD inserted" или нещо от рода, но затова ще си потърся из форуима и после ще питам.Не ми се смейте много моля, на 5 дни ми е колата и още не ми е ясноAктуалният парадокс в България - повечето искат да живеят в по-уредена държава, но реват на умряло като им затвориш кранчето на сенчестата и полузаконна или незаконна дейност.
Коментар
-
Карта има,но не е много подробна. Предполагам,че първо ще трябва да си оправиш проблема с дисковете.Щом музика не тръгва ,логично е и диска с навито да не тръгне.За диск на лични ми драсни.Fiat linea 1.3 mjet, Bravo2 1,4 . EX -Lancia Y 1.2, Stilo 1.8 MW ,Brava 1.8,Dedra 1.8 16v,Delta2 1,6,Ritmo 1,5,Lada 1500.
Коментар
-
това чудо гледам ползва карти на Навтек, та защо не пробваш с това например :http://thepiratebay.se/torrent/73736...Maps_2012-2013 а в този форум има и линк точно за тази навигация :http://www.desipad.com/pc-software-f...at-lancia.htmlили търси Nit_G1_Eastern Europe_S в ГугълStilo 1.9 JTD 115Hp
Коментар
-
Колегата може ли да те питам нещо....не е свързано с навигацията, но гледам че имаш стило ако може да ми кажеш нещо само.....на дясната ръчка зад волана, която е за чистачките предполагам и ти имаш копчето ТРИП таа гледам, че само него като натисна излизат информации за това колко си изгорил на 100км.......средна скорост и т.н. ........хубава инфо, но като цяло мен ме интересува разхода на 100км най-вече......та въпроса е тая информация всеки път като изгасиш колата ли се нулира(и един вид всеки път като тръгваш с колата си отчита инфорамция за настоящото изминато разстояние) или веднъж пусната си отчита инфорамция докато не я нулираш ? но като погледна сега си стои една и също инфо....въпроса ми е мога ли да си я нулирам когао искам и да си пускам да отч1ита когато искам ? примерно днес искам да ида до ловеч и да си пусна да вида колко ще ми изгори до там....как да стане ? благодаря предварително )))Фиат Стило 1.2 16v
Коментар
-
Re: Как да подкарам вградената навигация на Стило?
remote87 написа:Привет, колеги!Наскоро се сдобих с ново автомобилче Фиат Стило 2003г , 1.9 JTD 116 коня, комби.Извинявам се, ако има вече такава тема, но четох всякакви предложения за различни допълнителни устройства, които може да се монтират за навигиране, но никъде не видях, някой да е разрешил проблема с вградената навигация.Има ли някой диск, който явно е супер неоткриваем и ако да - от къде го е намерил, изобщо ако може да даде повече информация по въпроса, т.к. не ми се дават пари при положение, че имам в колата.Нещо имам и проблем с музиката - какъвто и диск да сложа ми изписва любовно "No CD inserted" или нещо от рода, но затова ще си потърся из форуима и после ще питам.Не ми се смейте много моля, на 5 дни ми е колата и още не ми е ясно Редактирано заглавие.Модераторски екип на Fiat-bg.orgFiat Stilo 1,9 JTD 115hp
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар