Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Кой Pioneer да си купя

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Кой Pioneer да си купя

Колеги в момента съм със два Pioneer TS-W304R, ще вземам още два обаче се колебая между два модела единия е Pioneer TS-W308D2, другия TS-W308D4, кой от двата е по-добър ?
    Теоритиците си лаят, голфа си върви!

TS-W308D2 или TS-W309S4 са за предпочитане.Що се отнася до ТS-W308D4 той е двунамотков(2 по 4 оМ) и няма да ти върши работа.А и много често изгаря едната намотка.За това и от PIONEER спряха да ги правят май....Новия модел TS-W309S4 е и по евтин от стария....
    FIAT BRADVA 1,6 с няколко вентила

Коментар

Защо двунамотковия няма да му върши работа? Имам именно такъв от 2,5 години и няма проблем с намотките.Иначе, новия модел си е за предпочитане.
      "Без сърца, сме просто машини"
      Toyota Prius 1.5 Hybrid
      EХ- Brava 1.6, Marea 1.9 JTD, Multipla 1.6 Bipower, Jeep Grand Cherokee ZJ 5.2 V8, Peugeot 407 SW 2.0 HDI, Mitsubishi Pajero 2.8 TDI

Коментар

galinchooo написа:
        TS-W308D2 или TS-W309S4 са за предпочитане.Що се отнася до ТS-W308D4 той е двунамотков(2 по 4 оМ) и няма да ти върши работа.А и много често изгаря едната намотка.За това и от PIONEER спряха да ги правят май....Новия модел TS-W309S4 е и по евтин от стария....
        ТS-W308D4 е 2х2ома и ми върши идеална работа, иначе 2х4ома не ме устройва. TS-W309S4 също ме устройват два такива ще ми паснат идеално на усилвателчето :D Някой има ли го да каже как свири ?

Коментар

Valiosport написа:
          galinchooo написа:
          ТS-W308D4 е 2х2ома и ми върши идеална работа, иначе 2х4ома не ме устройва. TS-W309S4 също ме устройват два такива ще ми паснат идеално на усилвателчето :D Някой има ли го да каже как свири ?
          Свири дървено. Колко човека трябва да ти кажат че Pioneer не могат да правят говорители ?
          Alfa Romeo 159 1.9 16V JTDm powered by Sprintauto Service
          Fiat Bravo 1.9 JTD 105 GT powered by emzo Ex: Fiat Bravo 1.4 12v (вече в баща ми)

Коментар

batproho написа:
            Valiosport написа:
            galinchooo написа:
            Свири дървено. Колко човека трябва да ти кажат че Pioneer не могат да правят говорители ?
            Ми какво да си купа ?

Коментар

Аз не разбирам,но юли си слижих PIONEER DEH 3400 UB,колони не съм сменяла и свири доста добре.Има си изход и за субуфера.
              Животът е това,което се случва докато кроим други планове.
              Love is a language spoken by everyone,but understood only by the heart

Коментар

Ставаше въпрос за други говорители, иначе аз съм със старо CD, което скоро ще го засиля към кофата за боклук :D

Коментар

Working...
                X