Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Не работи управлението от волана на АД 182 М

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Не работи управлението от волана на АД 182 М

Колеги нов съм гледах но не открих подобна тема,ако все пак греша моля да ме извините..Така да наблегнем на въпроса който е свързан с оригиналните радио-касетофони тъй като разбрах че СД не може да се открие толкова лесно,аз притежавам АД 182 М имам и управление от волана което не работи.Интересуваме къде може да е проблема,от радиото,от лентовия кабел.Имам пин 9 който е за ремутето,погледнах отзад и го видях,има го и кабела.Ако може някои да помогне ще съм много благодарен.Редактирано заглавие.Моля прочети правилата на форума, защото теми със заглавия от една дума обикновено отиват в кошчето.Модераторски екип на fiat-bg.org
    [quote][code][list]

благодаря че ме поправихте и се извинявам.....
    [quote][code][list]

Коментар

Разочароващо за теб, този касетофон няма управление от волана. Нямаш пин 9. Имаш 7 и 12. Трябват ти обаче 8 и 9. Смени го с друг, който има. Например 182 H2/3/4Това не ти е оригиналния касетофон, сменян е по някаква причина. Не може да ти сложат заводски касетофон без управление, а самото управление да го има като кабел и бутони по волана. Сигурно имаш и 4 колони в колата - предни и задни, а тоя модел е направен само за две.

Коментар

Мерси колега за отговора.Съмнявах се за това но го оставих на втори план.Значи сега търся АД 182 Х2...Ако някой колега има да свирка....
        [quote][code][list]

Коментар

Колега,ако все пак решиш да го подмениш ,с някоя друга марка CD, ще се разбереме да ти направя адаптор за управление от волана ,така,че адаптора ти ,ще съчетава стандартните стойностти които са характерни за бутоните ,но и комбинация от между другите бутони ,така че получаваш още функции,достигащи до 9 или 10 взависимост от марката на аудио системата . Имам реализация на Фиат мареа за човек от форума .

Коментар

Working...
          X