Проблемът е следният ...В движение на колата в един момент светна лампата на акумулатора и след известно време колата спря на пълно и не можеше да запали като се дръпне палеше но за 1-2 мин губеше обороти и мощност след което гаснеше... След като я видя майстор я замери и проблемът беше спукан блок на алтернаторът. Смених ме го със подходящ същите ампери (100) и колата запали без проблеми . Според мен не върви както трябва , но основният проблем , е че когато колата не е в движение и работи на място оборотите непрекъснато играят от 800 до 1000/1100 и пулсират непрекъснато при което има леко примигване на светлините на таблото ... Помагайте
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Играят оборотите Фиат Браво ХГТ 155
Collapse
X
-
Re: Играят оборотите Фиат Браво ХГТ 155
VicaVersa написа:Проблемът е следният ...В движение на колата в един момент светна лампата на акумулатора и след известно време колата спря на пълно и не можеше да запали като се дръпне палеше но за 1-2 мин губеше обороти и мощност след което гаснеше... След като я видя майстор я замери и проблемът беше спукан блок на алтернаторът. Смених ме го със подходящ същите ампери (100) и колата запали без проблеми . Според мен не върви както трябва , но основният проблем , е че когато колата не е в движение и работи на място оборотите непрекъснато играят от 800 до 1000/1100 и пулсират непрекъснато при което има леко примигване на светлините на таблото ... ПомагайтеRenault Megane 1.5dci 110hp. 12г.
BMW G20 320d xDrive 190hp. 2019г.
BMW X3 2.0d xDrive 177hp '09г. Ех.
-
Като отидеш в моргата и има 10 алтернатора , просто взимаш този който е еднакъв със сваленият , абсолютно същия визуално , като ампери и предназначен за хгт произведено същата година като мойто ... Такаче дали е от ХГТ или от Мареа 2.0 не мисля , че има значение като по показатели е едно към едно със сваленият от моята кола ...
Коментар
-
VicaVersa написа:Като отидеш в моргата и има 10 алтернатора , просто взимаш този който е еднакъв със сваленият , абсолютно същия визуално , като ампери и предназначен за хгт произведено същата година като мойто ... Такаче дали е от ХГТ или от Мареа 2.0 не мисля , че има значение като по показатели е едно към едно със сваленият от моята кола ...Alfa Romeo 147 1,6 ts, 2002 и то само на бензин...
Alfa Romeo 159 SW ti, 2,4JTDm, Nero carbonio.
..т'ва е Алфа,последното което губиш е надежда...
Коментар
-
Re: Играят оборотите Фиат Браво ХГТ 155
kiselo написа:Как така смени алтернатора с друг "подходящ"!? Или слагаш същия (пак от ХГТ) или задаваш въпроси след това тук...так като гледам си направил второто....сега опитай с първото...F9Q750 @ 151hp/332.2Nm
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар