Здравейте. Още един проблем от мен, който стисках, докато забравите малко другите ми теми. Накратко, радиото ми губи ток към него доста често. Как е свирило днес, утре намирам дисплея да не работи, въобще да не се пуска. Отварям бушоните до волана от ляво, изкарвам и вкарвам 2-рият от ляво в долната редица (20ката) и радиото тръгва. Накратко трябва да изкараш бушона и да го вкараш, за да може радиото да тръгне отново. Бушона там е обикновен и евтин, но слагах и друга 20-ка, която трябва да е по-добра, и все така прави? Да кажеш, че е от вибраци нещо, не е... Колата в покой, на сутринта радиото умряло. Да не би нещо да дава късо и затова така?
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Проблем с бушон слота или радиото?
Collapse
X
-
Вземи едно фенерче и огледай добре гнездото на предпазителя да не е замърсено.Имах подобен случай с предпазителя на вентилатора на парното. Контактува на магия. Пластмасата разтопена по контактите на гнездото. WD40 не помага. Трябваше да се изстърже разтопената пластмаса. В крайна сметка смених контактите в гнездото на предпазителя.Bravo 1.6 / 16
-
За ’’дупката’’ не се притеснявай. Има си адаптерни панели. Като този например http://tpetrov.com/search.php?prod=%...%BB+FIAT+BRAVA , има такива и с капаче, като на оригиналното радио. А ако искаш да си е оригиналното, наскоро гледах в ’’Продавалник’’, имаше се продават за по 15-20 лв.
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар