Колеги от скоро имам Стило но беше само с един ключ и дистанционно, направих си втори ключ с чип, купих си дистанционно от друго стило 2 ръка, имам и secure coda на колата та въпросът ми е с помощtа на ecuscana ще мога ли да си обуча второто дистанционно (в body comutera има такава опция) или ше прецакам нещо.Ще съм Ви много благодарен ако споделите дали става или нестава по този начин и евентуално как става че в Добрич ми искат 300лв за 2 дистанционно.А и ecuscana показва че алармата ми е в mode 0 - inhibite, и ми позволява да сменям режимите но идея си нямам в кои трябва да я поставя а и дали има такава и ще тръгне ли. На Вратите имам светодиоди но досега никога не съм ги виждал да светят.
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Обучение на дистанционно за стило - обучено
Collapse
X
-
това че ти дава да сменяш разни неща в бодито не означава, че имаш описаното оборудванеосвен това за да сработят тези неща трябва алармата да е интерфейснакато отключваш и заключваш издава ли звук?при заводската аларма обикновено горе на плафона има още два бутона - за деактивиране на част от функциитетам са и обемните датчицищом ключът е обикновен - 100% няма заводска алармаиначе може да отвориш прозорцитеда заключиш колатаизчакваш малко и отваряш вратаако се разписка - имашиначе не
Коментар
-
Sev написа:това че ти дава да сменяш разни неща в бодито не означава, че имаш описаното оборудванеосвен това за да сработят тези неща трябва алармата да е интерфейснакато отключваш и заключваш издава ли звук?при заводската аларма обикновено горе на плафона има още два бутона - за деактивиране на част от функциитетам са и обемните датчицищом ключът е обикновен - 100% няма заводска алармаиначе може да отвориш прозорцитеда заключиш колатаизчакваш малко и отваряш вратаако се разписка - имашиначе неA20DTH ЖТД ама не баш
1NZ−FXE ; 182A8.000 Брава
Х... 330XD, Мултипла, Мареа, Либра, Пунто; 166; Брава; 146; Тема; 145; Типо; Панда
Коментар
-
BO написа:Sev написа:ключ без бутони и заводска аларма не ми се връзват...== Fiat Stilo == 1.6 16V 103 hp
На света съществува една единствена гигантска машина, която се командва от пигмеи и това е бюрокрацията. (Оноре де БАЛЗАК)
Коментар
-
Слав написа:BO написа:Sev написа:ключ без бутони и заводска аларма не ми се връзват...A20DTH ЖТД ама не баш
1NZ−FXE ; 182A8.000 Брава
Х... 330XD, Мултипла, Мареа, Либра, Пунто; 166; Брава; 146; Тема; 145; Типо; Панда
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар