Здравейте,имам проблем с мигачите и аварийните - никакви ги няма, като ги пусна се чува "ужасен" дразнещ звук.Смених релето, но явно не е от това.Един познат ми почисти ключа и карах някъде около 2км с работещи мигачи, но след това пак отказаха.Моля, някой ако се е сблъскал с такъв проблем да пише.Благодаря предварително!Грешен раздел -> ПреместенаМодераторски екип на fiat-bg.org
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Проблем мигачи и аварийни на Fiat Brava 1.4 12v
Collapse
X
-
lithrone
Re: Проблем мигачи и аварийни на Fiat Brava 1.4 12v
vivka88 написа:Здравейте,имам проблем с мигачите и аварийните - никакви ги няма, като ги пусна се чува "ужасен" дразнещ звук.Смених релето, но явно не е от това.Един познат ми почисти ключа и карах някъде около 2км с работещи мигачи, но след това пак отказаха.Моля, някой ако се е сблъскал с такъв проблем да пише.Благодаря предварително!
-
Здравейте колеги!Аз имам от вчера същият проблем - не ми работят мигачите, също и бутона за аварийните От няколко дни като пуснех мигач все по-тихо се чуваше звука от тиктакането, но си работеха.Но снощи след като тръгнах да се прибера към вкъщи отказаха изцяло.....Мислех, че е някое от бушончетата е изгоряло, но не е Някой имал ли е същият проблем и как го е решил?Благодаря ви предварително!Карам Фиат Брава 97г. 1.4 12V
Коментар
-
bugsyto написа:Благодаря ти, отивам да проверя А мога ли сам да си го сменя, лесно ли е.....Видях в други коментари, че не е било скъпоКара FIAT BRAVO 1,8/16V GT99. ГИ ФОБОС
(\\\)[___////___](\\\) R.I.P. моя любов.
Алфа 147 1.9 mjtd няква дукати история. Абсолютен саждо-генератор.
Коментар
-
bugsyto написа:Благодаря ти, отивам да проверя А мога ли сам да си го сменя, лесно ли е.....Видях в други коментари, че не е било скъпо
Коментар
-
Благодаря ти!На мен ми е оранжево релето (ако е това де)Опитах да го махна, но ме беше страх да напъвам много......Иначе като си включвам алармата, всички мигачи си светят Ето една снимка- доста е лошо качеството, но има много голямо ограничение в резолюцията за качването на снимки и трябваше да слизам отново до колата да снимам с друг телефон
Коментар
-
Това би трябвало да е. Под кората на волана няма друго. Колкото до това, че мигачите работят при включване и изключване на алармата, на 100% е ясно, че е релето. Алармите обикновено се връзват преди това реле.ОФФ: не е необходимо да снимаш с ниско качество, за да станат малки снимките. Просто преоразмеряваш голямата снимка и си ти.Fiat Bravo 11'97
1.4 12V A/C
Коментар
-
bugsyto написа:Благодаря ти за съвета, днес го свалих и утре ще обиколя магазините за авточасти в ПазарджикКара FIAT BRAVO 1,8/16V GT99. ГИ ФОБОС
(\\\)[___////___](\\\) R.I.P. моя любов.
Алфа 147 1.9 mjtd няква дукати история. Абсолютен саждо-генератор.
Коментар
-
Днес купих едно, което е от Лада Нива - 8.40лева, но забелязах, че много шумно ми работят мигачите (силно тиктакат) и също след известно каране се чуваше кратно тиктакане за секунда - без да съм пуснал мигач Утре ще ходя да го заменя с друго или поне да си взема парите и да ходя на друго място Благодаря на всички за помощта Надявам се утре вече всичко да е ОК
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар