Valiosport написа:
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Датчик за налягане и температура на масло на Фиат Типо
Collapse
X
-
-
Valiosport написа:xctr написа:На едновалката има датчик за маслото в блока. Там се слага този двойника с болта от лада. За щастие резбата на кухия болт е същата като на датчика за лампата при типото.Ще се разровя за да намеря конзолата от двувалката. За нея не съм сигурен ама при помпата почи 100% имаше няква тапа или пробка дето е свободна. Би трябвало от там да може да се вземе. Joro ти какаво ще кажеш за тоя вариант?
Коментар
-
Хахах да оригиналния е толкова, но ти ще си вземеш същия обаче руски на цена 12 лв примерно.||El Paso Performance|| Мойте обяви ||
// Fiat Tipo 5-door 1.4 SOHC // Fiat Tipo 1.6 DOHC 3-door Trackday project // Lancia Dedra HF Turbo // Fiat Tempra SW 4x4 //
Коментар
-
Valiosport написа:Датчика за налягането е 90 лева, отказвам сеxctr написа:Хахах да оригиналния е толкова, но ти ще си вземеш същия обаче руски на цена 12 лв примерно.
Коментар
-
Като го вземаш тоя датчик го вземи с уговорка ако не работи добре да го смениш.Не са редки случаите при които 3 различни датчика показват все различно...или много малко или отиват на 8,което е нереално.Между другото аз приключих с изработването на конзола за уредите.Остава ми единствено да пусна окабеляването,да осъвременя подсветката с диодна такава и да си набавя уред за температурата,че седи празна дупка :DEX' Fiat Tipo 1.4i.e DGT
Fiat Punto 1.2 16v Sporting
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар