Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Не свети лампата на акумулатора

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

betuk написа:
    Valiosport написа:
    betuk написа:
    Valiosport написа:
    Проблема е решен колеги, кабелчето което отива в генератора (тънкото) се беше разместило, лампата на акумулатора си светна и вече всичко е ок, колата си работи хубаво, датчика също стана вече и километраж си имам. Благодаря на всички които помогнаха
    Е-е-е браво че реши проблема Остава само да минеш през бул, България с яка музика градски
    Минавам си аз редовно, но предимно вечер Сега с новия усилвател направо не смея да осиля над половината
    До 22,00h можеш да надуваш колкото си искаш, но след тоя час не можеш,вече влиза в сила наредбата на общината, и най-много да си изпросиш някой акт от полицаите! :D
    Ама това за в колите ли ?
    Теоритиците си лаят, голфа си върви!

Коментар

Момчета,това като закон го има отдавна и е по принципС кола или без, в жилище или навън, ако вдигаш силен шум след 22.00 подлежиш на санкция.
      == Fiat Stilo == 1.6 16V 103 hp

На света съществува една единствена гигантска машина, която се командва от пигмеи и това е бюрокрацията. (Оноре де БАЛЗАК)

Коментар

Слав написа:
        Момчета,това като закон го има отдавна и е по принципС кола или без, в жилище или навън, ако вдигаш силен шум след 22.00 подлежиш на санкция.
        Добре де, а къде е границата дали е силно или слабо специално за в колата говоря, айде ако вдигам шум у нас ще се обадат комшиите в полицията, ами като си карам по булеварда и си слушам музика ?
        Теоритиците си лаят, голфа си върви!

Коментар

Valiosport написа:
          Слав написа:
          Добре де, а къде е границата дали е силно или слабо специално за в колата говоря, айде ако вдигам шум у нас ще се обадат комшиите в полицията, ами като си карам по булеварда и си слушам музика ?
          Всичко е позволено само данете хванат после викаш не бях аз :D
          >>>>>>> Move Bitch Get out of the way!!! Punto is the way !!! <<<<<<Boooooooo>>>>MOVE OVER ->

Коментар

Valiosport написа:
            Слав написа:
            Вальо, някой съвсем спокойно ще изтърве една саксия от терасата отгоре ти, пък иди го съди после, понеже dB-те според теб са в рамките на допустимото
            Alfa Romeo 159 1.9 16V JTDm powered by Sprintauto Service
            Fiat Bravo 1.9 JTD 105 GT powered by emzo Ex: Fiat Bravo 1.4 12v (вече в баща ми)

Коментар

Working...
            X