Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Фиат Стило грешка: 3C - Преден сензор за катастрофа

Collapse
X
 
  • Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

    Фиат Стило грешка: 3C - Преден сензор за катастрофа

    Дава ми следната грершка на ейрбега:ЧЕТЕНЕ НА ГРЕШКИТЕ:1: 3C - Преден сензор за катастрофаNo help availableПричината за тази грешка е Невалиден сигналТекущото състояние е НаличенБроячът на грешките е 11Смених датчика който се намира зад ключалката на предния капак (с оригинален номер 51705358 с чисто нов) и няма ефект );Някои може ли да помогне да дада идея къде да търся проблема
    over the counter ed treatment

    #2
    Провери дали самия кабел е здрав

    Коментар


      #3
      Удряна ли е колата ? Да не би да има записана crash data ?

      Коментар


        #4
        Ами аз не съм я удрял а я имам от 2 месеца, на снимките които ми показаха от Италия там е бил смачкан единия преден калник. Тази crash data може ли да се изтрие?
        over the counter ed treatment

        Коментар


          #5
          Колеги помагайте, че ми писна от тая лампа Какво съм направил досега:1. Чисто нов датчик2. Проверих кабелите от датчика до централата - не е там проблема3. Резнах старите кабели малко преди куплунга на централата и свързах датчика там (за да съм сигурен че проблема не е в кабелите)4.Резетнаха ми централата за crash data5.Смених централата със същия модел от друго Стило на което си работеше нормалнои пак същата работяЧЕТЕНЕ НА ГРЕШКИТЕ:1: 3C - Преден сензор за катастрофаNo help availableПричината за тази грешка е Невалиден сигналТекущото състояние е НаличенБроячът на грешките е 169
          over the counter ed treatment

          Коментар


            #6
            Излиза, че си сменил всичко и си проверил кабелите до датчика и пак не гасне тая лампа. Значи проблема е по инсталацията някъде и не би трябвало да е свързано с тоя датчик изобщо. Пин 1 конектор А и пин 17 конектор B трябва да имаш маса към контролера на еърбега. Пин 12 конектор А е захранването. Но според мен си провери 2-те маси. Прекъсни пин 5 конектор А за проба.

            Коментар


              #7
              Ще пробвам.. значи ако съм разбрал правилно на пин 1 и 17 трябва да има маса а на пин 12 "+". Само не разбрах какво трябва да стане ако прекъсна пин 5 на конектор А
              over the counter ed treatment

              Коментар


                #8
                Абе вие бъзикате ли се с човека ? Щом е имала СМАЧКАН калник, значи е имало УДАР, от което следва, че 100% има записана КРАШ ДАТА в централата.

                Коментар


                  #9
                  А така! Я им се скарай!!! А после виж три поста над твоя, в точка 4 какво пише. И после пак им се скарай. Или пък се извини, че не си внимавал.

                  Коментар


                    #10
                    uno-то принципно си прав, ама нещо четеш през редовете. не е мястото тука да избиваш комплекси

                    Коментар


                      #11
                      Малко развитие по темата...След пореден ресет на централите грешката изчезна но....появи се друга.пак 3С но този път ... Причина за тази грешка е прек. връзка / късо съединение към +Кабелите съм го мерил сигорно 100 пъти, даже разкачих датчика и го закачих направо към централа на пин 2 и 4 и няма оправия.Днес взех за проба и още една централа от по новия модел 51711816, а моята е 46835521 и нямаше никакав ефект );Някакви идеи?
                      over the counter ed treatment

                      Коментар

                      Working...
                      X