Историята е следната:Спряха ми мигачите. Свалих релето, минах спойките с поялник и тръгнаха временно. От време на време спират и тръгват само като ударя релето. Това беше поводът да го сменя. Един колега ми даде реле. Не е точно същото, но мигачите работят. Пробвах аварийните и забелязах, че когато колата не е на контакт за момент примигват лампите на таблото, после си тръгват мигачите. Смених релетата - пак същото. Пробвах без реле - пак същото (това го бях забелязал и преди, че без реле го прави). Дъщеря ми казва, че го е забелязала да го прави това и преди, като е пускала аварийните.Реших да отпусна бавно копчето, за да запомня кои лампи святкат и о чудо - но половината ход, преди да се включат аварийните колата е на контакт.Знаещите да помагат.
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Странен проблем с копчето на аварийните мигачи
Collapse
X
-
Аз няколко пъти четох, ама ще питам - по време на натискане на копчето - колата се включва на контакт?Почисти хубаво двете точки за маса вляво и вдясно - над таблото за бушони, и зад жабката, откъм горната панта на дясната врата. С друг бутон за аварийни опита ли, ако имаш откъде да намериш?
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар