Здравейте колеги нов съм в сайта и се надявам да ми помогнете с компетентно мнение трябва ми комп за пунтото но ме интересува ако си купя компа трябва ли някви чипове за имобилайзер да копувам и да ли ще тръгне компа ако само го закача на мястото на другя
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
компютъра за пунто 1.2 75 кс
Collapse
X
-
Re: компютъра за пунто 1.2 75 кс
lorenzar написа:Здравейте колеги нов съм в сайта и се надявам да ми помогнете с компетентно мнение трябва ми комп за пунтото но ме интересува ако си купя компа трябва ли някви чипове за имобилайзер да копувам и да ли ще тръгне компа ако само го закача на мястото на другя
-
има коли без имото /като твоята/, но има и със кода, при което трябва вземеш освен ЕКУ то и четеца, и ключовете от колата донор, а има и такива с премахнат код и направо слагаш, това е !Иначе махането на имото струва до 100 Бг лева, зависимост от къдеси /в кой град живееш/ и кой го прави, другото е снимаш си с тел. твоето ЕКУ и със снимката търсиш точното със същите означения на него
Коментар
-
Пич може и малко тъпо да звучи , амъ що са вкарваш в такива големи филми Що не си натегнеш малко повече жилото на газта ? Maлко неандералски метод , но се пак безплатен. Казвам малко да го натегнеш,а не да го натегнеш да ти дръжи 2000 оборота>>>>>>> Move Bitch Get out of the way!!! Punto is the way !!! <<<<<<Boooooooo>>>>MOVE OVER ->
Коментар
-
скивай сега Пич писах да ми дадат компетентен отговор такива неандерталски историйки както ти каза не сам правил до сега на моя кола не смятам и на тази да и правя такива глупости трябва да се оправи както трябва а не да ми висват оборотите и да ми гасне колата надявам се да си ме разбрал не ме бъркат парите барка ме това че има майстори които мислят като тебе и за това не мога да ми оправят колата без лоши чуства но не мисля че беше умно предложение
Коментар
-
климатик има ли туй 75 hp ,щото до колкото си спомням имаше няква електроника дето при включен климатик казва на борд-а да държи по високи обороти , задане загасва в ниските при празен ход ... И евентуално таз електроника да прай мизерии ?Колега ти вероятно я караш и на бензин с надеждата че гори малко и закво ти е тая газ на газ гори 10тка и пак излиза по евтино , а да я милваш няма смисал скоро ще са насленици на москвичите и без тва вече са по път на над път и цената им е ниска . Като каза грам масло не гори колко км си навъртял ? Средно между 1000 и 10 000 може да разбереш гори ли не гори ли ... И като гледам гадинките си горят щото най - малко след 100-150 000 км гумичките на клапаните са пречукани и за смяна ... Всички горят , караме стари коли , нормално е АМА НИКОИ НЕ СИ ГО ПРИЗНАВА .>>>>>>> Move Bitch Get out of the way!!! Punto is the way !!! <<<<<<Boooooooo>>>>MOVE OVER ->
Коментар
-
lorenzar написа:проверено когато малко загрее колата и почват да падат оборотите не мога да си го обясня от какво може да е освен нещо компа да прави>>>>>>> Move Bitch Get out of the way!!! Punto is the way !!! <<<<<<Boooooooo>>>>MOVE OVER ->
Коментар
-
искам да ти кажа колега че бях пълен скептик отностно фиат купих я зимата понеже беше без пари и да ме изкара извесно време но ми се роди дете взех да правя ремонт в нас и така на татака и колата остана за по дълго и не знам на кой колко му гори колата и не ме интересува чесно казано но градско с 15-ки на 195 колата ми дава разход 6.9 и то си я стапквам до към 5000 оборота винаги съм казвал че това не са коли но от когато я имам мога да трвърдя че е ебахти желязното куче и понеже ми е верен приятел сам си я стегнал и мисля че ще изкара някоя друга годинка а за колко минавам на година някаде около 30000 км и знам кога една кола гори масло и кога не запознат съм малко от малко с тези неща колата е с климатик но проблема си е оправи не знайно как сега не гасни и няма проблеми
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар