Здравейте вчера ми възникна много кофти проблем в много кофти момент . Колата е фиат улис 2.0 турбо бензин когато завъртя ключа в режим акомулатор ми цъкат релетата все едно съм дал контакт и мога да си пускам моторчето на парното и климатика без да ми работи колата а преди не можеше. Следователно алтернатора не иска да ми зарежда колата като работи и свети леко акомулатора. Смених алтернатора с друг който работи проблема си остава... Вчера като за първи път видях че светна я изфорсирах и чух някакво реленце да цъка и се оправи ,но днес не .Съмнявам се някое реле да не е залепило и ако е кое е каде е ?.... Дано някои да има представа ще съм много благодарен.
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
проблем с електрониката
Collapse
X
-
Re: кола
kluchar написа:Е щом е дизел освен релето за подгряване да е друго едва ли виж кабелите съм стартера и акумулатора .Виж и релетата и бушоните при двигателя .Кара FIAT BRAVO 1,8/16V GT99. ГИ ФОБОС
(\\\)[___////___](\\\) R.I.P. моя любов.
Алфа 147 1.9 mjtd няква дукати история. Абсолютен саждо-генератор.
Коментар
-
Колеги оправих го всичко това е било заради алтернатора немога да повярвам но има логика комютъра вижда че не зарежда и влиза в авариен режим и за това ми даваше да пускам парното и климата когато не работи колата защото дава дирекна връзка .... и все пак не съм вярвал че един алтернатор може да обърка цялата схема ... благодаря ви за отделеното време .Follow me, if you can ...
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар